Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Colectii mobila italiana pentru dormitor importat de firma noastra de la cele mai renumite branduri din Italia.

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier dormitor in stil clasic italian bucuresti












Mobilierul în stilul clasic nu își pierde relevanța astăzi. Ea aduce cu sine un sentiment de calm și siguranță, precum și frumusețea tradițională atemporală și sofisticarea seculară. 

Magazinul nostru din Bucuresti prezintă peste 250 de colecții de mobilier clasic, confecționat din lemn, cât și luxos din Italia. Dulapuri și biblioteci maiestuoase, mese de cafea elegante, console și fotolii, canapele luxuriante și banchete originale - mobilierul pentru camera de zi într-un stil clasic permite camerei să se transforme într-o zonă de recepție elegantă și respectabilă. 





Datorită accentelor grațioase, formelor înflorite și liniilor grațioase, aici se stabilește o atmosferă de respectabilitate și noblețe. Atunci când alegeți mobilier italian pentru camera de zi (clasic), este important să găsiți un echilibru între confort și lux, mobilierul pentru casă și decorațiunea grotescă a palatului. Un interior clasic nu poate arăta prea simplu și democratic. 

Cu toate acestea, pe de altă parte, banchetele și recepțiile înalte ale societății sunt rareori ținute într-un living tipic, cu atât mai des întreaga familie se relaxează aici, mobila baie clasica | showroom mobila bucuresti | mobilier dormitor clasic pret

 Dormitoare clasice italiene in Bucuresti

Astfel de interioare precum nuanțele pastelate ușoare - alb, fildeș, lăptoasă, levănțică moale, crem, bej, gri. 

Spațiul este însuflețit de curgătoare de materiale din perlă și elemente aurite, precum și de decor în tonuri de ton de turcoaz, smarald și trandafir englezesc. Mobilierul alb italian este deosebit de relevant atât pentru dormitor, cât și pentru bucătărie, precum și pentru bucătărie și living: un stil clasic într-o culoare similară joacă un solo aerisit și inspirat, mobila dormitor clasica preturi | paturi dormitor clasice pret | mobila dormitor clasica lemn | mobila clasica dormitor pret.