Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobila dormitor italiana » Dormitoare clasice de lux Italia

Urmărim îndeaproape noutățile din lumea amenajărilor interioare și fabricarea mobilierului în conformitate cu ultimele tendințe. Ceea ce vedeți la expoziția de la Milano din aprilie va fi deja disponibil în prezentarea magazinului nostru în toamnă.
Mobila dormitor italiana » Dormitoare clasice de lux Italia

Mobila dormitor italiana » Dormitoare clasice de lux Italia

Mobila dormitor italiana » Dormitoare clasice de lux Italia









Cunoscând toate subtilitățile, nu vă va fi dificil să combinați toate obiectele de decor și mobilierul din dormitor într-un singur ansamblu. Drept urmare, camera dvs. preferată va primi un design italian frumos conceput. Dacă visezi Italia și visezi că dormitorul tău îți va aminti de timpul petrecut într-unul dintre locurile minunate ale acestei țări, încearcă să întruchipezi designul în spiritul venețian. Nu vă lăsați intimidați de multicomponentul și complexitatea aparentă a acestui proiect. Când îți dai seama de ideea ta, un dormitor în stil italian îți poate oferi multe ore plăcute.

Mai multe fotografii cu mobilier dormitor italian




Mobilier italian din lemn natural
Produsele noastre sunt ecologice și sigure, datorită materialelor naturale utilizate în producție. Tu și cei dragi veți aprecia cu siguranță grija noastră pentru sănătatea dvs. Iar aroma și energia plăcută a lemnului natural din apartament îl vor umple de o atmosferă de confort și liniște.

O gamă largă de mobilier italian pentru dormitor



Aici veți găsi mobilier pentru sufragerie, dormitor, hol, pepinieră și puteți ridica și articole care completează interiorul. O soluție interioară pregătită vă va economisi timp. Mai mult, la noi nu trebuie să cheltuiți bani pentru serviciile proiectanților. Experții noștri vor fi încântați să elaboreze un plan de amenajare pentru mobilă care să răspundă tuturor cerințelor dvs.

Confort italian în fiecare zi


În fabricarea de mobilă, Meteora folosește numai cele mai bune și mai moderne amenajări. Nu trebuie să faceți un efort pentru a deschide sau închide un sertar sau o ușă. Mecanismele realizate în Italia vor asigura că nu există sunete enervante. În plus, interiorul sertarelor este tapițat cu o țesătură din velur de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți păstra obiectele personale în siguranță.

Calitate italiana la cel mai bun preț

Vindem mobilă la fabricile partenere din Italia, de aceea suntem gata să oferim clienților noștri cele mai accesibile prețuri. Gândiți-vă dacă sunteți gata să plătiți excesiv pentru mobilierul făcut în străinătate. Fabricile noastre produc mobilă cu un brand de renume mondial, fără nici o îndoială calitatea produselor. Cu noi nu plătiți excesiv pentru marcă, dar obțineți o calitate excelentă la un preț rezonabil. Majoritatea articolelor din gama noastră sunt realizate la comanda in Italia.

Dormitoare italiene Bucuresti