Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Alege mobilierul potrivit pentru dormitor și camera de zi

Mobilier în interior joacă un rol imens. Datorită acestuia este posibil să se sublinieze toate avantajele locuinței și să se ascundă deficiențele sale, pentru a face locuințe confortabile, atractive din punct de vedere estetic și, desigur, ceea ce este foarte important în lumea modernă - multifuncționale. Alegerea mobilierului potrivit pentru sarcina de living și dormitor nu este ușoară. Acest lucru va dura timp, bani și, desigur, dorința de a face camera confortabilă și funcțională.











 Dacă vă decideți să cumpărați mobilier, vă vom oferi câteva sfaturi care vor simplifica mai târziu o astfel de sarcină dificilă și cumpărarea de mobilier vă va oferi și cei dragi bucurie și plăcere. Inițial, ar trebui să faceți un plan al camerei, și de a afla mobilier ce dimensiuni vă puteți permite. Acest lucru este necesar pentru a nu avea o problemă cu lipsa de spațiu sau, dimpotrivă, cu surplusul său. După aceea, începem să uăm mobilă. 

Acum, există o mulțime de stiluri și soluții în proiectarea camerei. În primul rând, trebuie să vă opriți pe un stil, aproape de tine și potrivit pentru interior. Dacă ați optat pentru stilul high-tech, trebuie să acordați atenție mobilierului cu rafturi, forme geometrice simple, elemente metalice și de sticlă. Mobilierul clasic este întotdeauna la modă, este însoțit de ferestre cu vitralii, elemente sculptate pe dulapuri, bollards și dulapuri. Fanii de schimbări frecvente în interior mai bine pentru a face alegerea lor în favoarea mobilierului corp modular. Acesta poate fi mutat în diferite combinații, dacă este necesar pentru a cumpăra module noi, schimbând astfel interiorul camerei ca un întreg.

 Nu alegeți mobilier cu mobilier decorat inutil. Moda este prea schimbătoare, astfel încât cumpărarea de mobilier cu la modă până în prezent termina, sezonul următor nu va fi atât de relevant. Atunci când alegeți mobilier asigurați-vă că să acorde o atenție la materialele pe care producătorii le utilizează în fabricarea de mobilier, deoarece mobilierul din materiale de calitate - aceasta este, în primul rând, cheia pentru sănătatea ta. Mobilier de fabrici italienesti ,Meteora ,Francesco Passi, Cantori, Mobiltema, este de cea mai înaltă calitate, fiabilitate și design unic. Mobilier în Italia a stabilit mult timp în sine pe piața Italiana. Veți putea cumpăra mobilier de calitate de la partenerii noștri în orașe,cum ar fi : Milano, Roma, Firenze, , Bologna, Padova, Genova, Mantova, Toscana, Torino. Pentru a face acest lucru, ne puteți contacta prin telefon specificat în informațiile de contact sau puteți completa un formular și vă puteți scrie întrebarea.


 Camera de zi este cartea de vizită a casei și a proprietarilor acesteia, aici primiți oaspeți și petreceți serile cu familia. Pentru a face camera de zi cât mai funcțională posibil, vă recomandăm să o împărțiți în următoarele zone:
 1. Zona de divertisment. 

De regulă, acesta este locul central în camera de zi, în cazul în care televizorul și alte echipamente sunt situate, pentru că acest lucru se va potrivi pereți, tobogane și alte elemente de mobilier de corp. 
2. Zona moale. 
Canapele, fotolii, poufs sunt toate atât de necesare pentru o distracție confortabilă.
3. Adesea, camera de zi este, de asemenea, plasat în zona de luat masa. Spre deosebire de restulcamerelor, dormitorul este cel mai intim loc. 

Trebuie să îndeplinească toate cerințele gazdelor. În această cameră, toate elementele de mobilier și decor ar trebui să aibă o odihnă plăcută și un somn complet. Atributul principal al dormitorului a fost întotdeauna și rămâne patul. Ea este cea care trebuie să acorde atât de multă atenție. Aveți nevoie pentru a decide ce dimensiune pat aveți nevoie, alegeți designul tăbliei patului și, desigur, salteaua. 

În dormitor aveți nevoie pentru a pune un dulap pentru a stoca haine și alte lucruri utile. Dacă există spațiu îl puteți umple cu un dulap, o măsuță de toaletă și un scaun moale confortabil, în care vă puteți relaxa câteva minute după o zi grea. În plus, nu trebuie să uitați că în primul rând alegeți calitatea. De aceea, este avantajos să cumpere mobilier de bună calitate pentru mulți ani, atunci nu veți regreta alegerea ta. Cumpărături plăcute!