Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Bucătărie „Provence” mese ,scaune piese - design și decor

 Pentru cei care au decis să decoreze interiorul bucătăriei în stilul Provence, fabrica de mobilă SV oferă un set de bucătărie cu același nume. Împreună cu acest set de bucătărie, veți primi nu numai un interior practic, în care veți găsi toate modulele și componentele necesare, dar și designul, tradițional pentru stil, în culori diferite. În fabricarea setului de bucătărie Provence, producătorul folosește o combinație de două materiale pentru a obține un preț accesibil pentru set pentru cumpărători, menținând în același timp un aspect atractiv. 










Deci, pentru fațadele bucătăriei „Provence” se folosește MDF, iar pentru corpurile modulelor de bucătărie - PAL laminat al preocupării austriece EGGER. În culori, producătorul oferă mai multe opțiuni simultan: textură albă, Trufe, Denim, Stejar turcoaz, Stejar Macassar, Fistic structural, Stejar cafea. Mânerele din metal cu acoperire ceramică mențin stilul general și fac căștile și mai atractive. În ciuda acoperirii texturate a fațadelor, este capabil să ofere o protecție fiabilă împotriva umidității și murdăriei care nu pătrunde în interior și este îndepărtată cu ușurință de la suprafață, astfel încât menținerea bucătăriei curată și ordonată cu setul Provence nu va fi o problemă. 

Nuanțele suculente și conținutul funcțional la un preț economic sunt principalele avantaje ale bucătăriei Valeria Cu aceasta, este ușor să echipezi o bucătărie confortabilă în culori luminoase și să o faci practică și modernă. mobilierul elegant și sofisticat din colecția Sylvia, nu numai zonele funcționale principale din sufragerie, dar și spațiul suplimentar al camerei nu va fi trecut cu vederea. Vitrina Sylvia, completată de un sertar, va prelua o parte semnificativă a depozitării în sufragerie, rămânând în același timp o parte armonioasă a interiorului clasic. Pentru cei care s-au săturat de soluții interioare stereotipate pentru bucătărie, fabricile oferă mai multe opțiuni care combină stilul impecabil și combinațiile de culori neobișnuite, rămânând în interiorul clasicilor restrânși.

 Bucătărie „Frumoasă” în culoarea stejarul texturat cu cerneală este una dintre aceste opțiuni Nuanțele întunecate în decorarea bucătăriei pot umple interiorul cu un confort special, menținând în același timp stil și funcționalitate. Un astfel de design este oferit de mobilierul pentru bucătărie „Terra”, în culoarea Smoky soft Când interiorul unui living clasic, decorat în culori deschise, necesită un plus funcțional pentru zona atașată, acordați atenție meselor de cafea din colecția Silvia Fie că este vorba despre o masă dreptunghiulară cu inserție din sticlă sau o masă rotundă cu picioare mai înalte, alegeți opțiunea care va completa armonios interiorul

Interiorul bucătăriei, care este la fel de departe de splendoare sau simplitate excesivă, este o colecție modulară de mobilier pentru bucătărie Fațade elegante și conținut funcțional, textură neobișnuită și nuanțe la modă - cu bucătăria Glacier este ușor să vă asamblați propriul set elegant și modern. O bucătărie compactă și funcțională pentru o bucătărie mică, cu o atmosferă confortabilă - doar o astfel de bucătărie este ușor de echipat cu colecția Provence Designul laconic cu motive vintage în design îl face elegant, iar simplitatea de execuție nu anulează deloc farmecul special care este tradițional pentru stilul Provence. 

Pentru a echipa o zonă de luat masa într-o bucătărie mică, economisind mai mult spațiu liber, este ușor cu o masă, a cărei parte a mesei se pliază în jos și vă permite să-i reduceți suprafața atunci când nu este nevoie de o masă mare. Astfel, masa Alexander și scaunele Liga-2 se vor completa cu succes în interiorul bucătăriei și vor ajuta la dotarea unei zone de luat masa confortabile, ținând cont de dimensiunile și amenajările tradiționale ale bucătăriei. Bucătărie modernă, cu design original de fațade - toate acestea sunt bucătărie Terra În culoarea luciu de cappuccino, completat de inserții texturate negre mat, cu efect volumetric, arată mai ales elegant. 

Soluțiile Ultramodern coexistă cu confortul și căldura tradițională a lemnului natural - bucătăria Terra respectă pe deplin această descriere și acționează ca un exemplu de bucătărie practică modernă pentru cei care obișnuiesc să aleagă soluții non-standard. Interiorul modern al bucătăriei necesită soluții practice care vor menține un stil special - fără detalii inutile, laconice și atractive în simplitatea sa elegantă. Setul pentru bucătărie indeplinește aceste cerințe. Pentru a face o bucătărie mică practic și elegant în virtutea colecției de mobilă Terra Un finisaj neobișnuit care combină culori și efecte diferite, dimensiuni bune ale modulelor și umplerea lor vă va permite să dotați chiar și un spațiu mic cu beneficii maxime, menținând în același timp un stil unic.