Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Care pat este considerat ideal pentru un dormitor?

 Economisirea pe mobilier bun pentru somn - este mai scump. Prin urmare, este mai bine să se acorde preferință nu la canapea, și un pat confortabil cu o saltea ortopedică. Aici și durerile de spate se vor opri, iar coloana vertebrală va fi în poziția corectă, și doar se află pe un astfel de pat va fi o plăcere. Dar de a alege patul potrivit printre abundența largă de modele? La urma urmei, doriți să cumpărați un set cu cască de dormit nu numai design atractiv, dar, de asemenea, un bun construi, material de calitate, dimensiunea potrivită și alți parametri.







Alegerea unui pat bun începe întotdeauna cu o privire la designul său. Se compune din bază, în cazul în care salteaua și cadrul este plasat, pe care baza este subliniat. Cadrul este împărțit în următoarele tipuri: două spate (cap și jos) și două panouri laterale ale patului pe laterale; 4 panouri laterale și 1 sau 2 spate cu balamale. Este greu de spus ce tip de cadru este mai bine. În primul rând, trebuie să se uite la calitatea sa - un indicator al durabilității și fiabilității modelului. Dacă alegeți o copie substandard, aceasta va intra în curând în stare proastă și va începe să scârțâie.

 Prin urmare, este mai bine să ia paturi pe spate de sprijin decât mobilier de dormit pe picioare. Picioarele se rup mai des decât suporturile unei zone mai mari. Dar trebuie să alegi aici. Forma standard general acceptată a patului este un dreptunghi. Este convenabil, practic și fiabil. Dar există și alte forme: cerc, oval, arc, inimă, diamant și altele. Desigur, astfel de modele de paturi arata spectaculos și imediat prinde ochiul. Dar astfel de forme pot provoca o mulțime de probleme: capacitatea de a cădea din pat în timpul somnului și alegerea dificilă în selectarea lenjeriei de pat, care trebuie făcută la comandă. 

Dimensiunea ,Atunci când alegeți un pat, este necesar să se ia în considerare creșterea persoanelor care se vor odihni pe ea. De asemenea, este necesar să se ia în considerare dimensiunile camerei, astfel încât patul nu este doar potrivit, dar, de asemenea, nu a luat mult spațiu pentru trecere. Cel mai bine este să vă acordați preferința unei dimensiuni mici a patului, în loc să alegeți căști voluminoase de dormit. Evidențiați următoarele dimensiuni de paturi în funcție de lățimea:

 Single - până la 100 cm; Recomandări pentru alegerea celei mai bune dimensiuni de pat: 
 1. Lungimea trebuie să fie cu 15 cm mai lungă decât înălțimea persoanei care va dormi pe acest pat.
 2. Lățimea patului dublu ar trebui să fie de așa natură încât turiștii să-și poată arunca mâinile liber în        spatele capului și să nu deranjeze persoana care se află lângă el. În versiunea cu un dormitor, coatele      ar  trebui să fie plasate în întregime pe pat.
 3. Înălțimea patului contează. Pentru tineri vor fi potrivite paturi joase- podiumuri, pe ntru persoanele       în vârstă - un pat mai mare. De obicei, înălțimea modelelor ajunge de la 50 la 90 cm. 
4. Nu ar trebui să existe nici un pasaj îngust între mobilierul de dormit și perete, blocul de noptieră și celelalte.

 Cel puțin 70 cm ar trebui să separe două obiecte, astfel încât persoana ar putea aborda cu ușurință locul de dormit. Calitatea materialului Materialul patului ar trebui să fie de înaltă calitate. Și de înaltă calitate este întotdeauna asemănătoare cu durabilitatea produsului. Prin urmare, pentru a nu pierde ca material, evidențiați următoarele opțiuni de paturi:

 Pat de la MDF - un analog ieftin în comparație cu alte modele. Ele arata confortabil și atractiv, eco-friendly și în condiții de siguranță pentru a utiliza. Această opțiune este foarte populară în rândul populației. O zonă de dormit din lemn este cea mai bună opțiune pentru un dormitor. Și eco-friendly, și estetic, și practice, și durabile. Este mai bine să alegeți cadrul patului de cenușă, stejar,. Metalul este un model de înaltă viață. Ele arata rafinat, chic, frumos și elegant. De obicei, acestea sunt paturi forjate sau sudate. Căștile de dormit de la DSP și DWP nu sunt cea mai bună opțiune. Ele vor dura relativ scurt și imediat începe să scârțâie.

 Dar cel mai ieftin, și își pot permite toată lumea. Alegerea bazei Cel mai important lucru în pat este o bază solidă, care este un suport pentru saltea. Și are subdiviziuni pentru următoarele tipuri: Baza de arcuri metalice este o relicvă a trecutului. Dormitul pe un astfel de pat este foarte incomod. Material frunze - greutatea unei persoane culcate pe un astfel de pat este distribuit inegal. Prin urmare, dezaproaperecherea rapidă a produsului la un cost relativ. Grile metalice (moi și rigide) - designul va dura aproximativ 20 de ani, dar zăbrelele vor trece în cele din urmă, deoarece este ușor de strâns.

 Baza de șipci - curelele acestui produs sunt realizate din plastic sau mesteacan,. Capacitatea lor unică este de a sag sub greutatea unei persoane și a reveni la starea sa inițială, atunci când el iese din pat. Pentru un pat de o persoană potrivit 15 șipci, pentru dublu - până la 30. Distanța dintre ele ar trebui să fie puțin mai mare decât lungimea acestor curele. Soluție de stil Componenta estetică a patului este rolul special al căștilor de dormit în interior.

 Prin urmare, atunci când alegeți un pat, luați în considerare următoarele soluții de stil: Paturile cu suport din piele sunt potrivite pentru un stil clasic, modern, etnic și minimalist; Paturile joase vor completa perfect stilul japonez, hi-tech și minimalismul; Partea din spate din fier forjat a patului se potrivește perfect în interior în stilul de Provence, retro și țară; Spatele patului împletit și cadrul din bambus completează stilul etnic și tropical; paturi cu spate sculptate din lemn, toate tipurile de suprapunere decorativă și original aurit se va potrivi în clasici, rococo și stil baroc.

 Alegerea unei saltele Atunci când cumpără un pat, o saltea ortopedică vine în kit. Dar se poate face dintr-o varietate de umplutură: latex, arcuri, vată sau poliuretan. Cu toate acestea, printre experți nu există un consens cu privire la salteaua care este mai bine să alegeți. Opiniile tuturor sunt diferite. Prin urmare, cel mai bine este de a testa dreptul de saltea în magazin înainte de a face o achiziție și să decidă pentru tine ceea ce ti se potriveste cel mai bine. Cel mai bun sfat este să se bazeze pe propriile sentimente și facilități atunci când testarea saltea. 

Sfaturi finale cu privire la alegerea unui pat Trebuie amintit că, în plus față de pat ar trebui să fie, de asemenea, plasate în cameră și dulap, noptiere, țineți sau dulap. În plus, ar trebui să existe o trecere liberă între pat și toată mobila asta. Fără dezordine. Dacă se dorește, puteți ridica un pat și design original: sub formă de barcă, o mașină, un pat-leagăn, un cort și alte lucruri. Dar cel mai important lucru este că patul îndeplinește toate criteriile de comoditate și a privit de lux în interiorul dormitorului. Pat este mai bine să cumpere cu o saltea confortabilă și numai după o inspecție personală și testarea pentru putere. Acordați atenție confortului, confortului, calității și producătorului modelului. Patul ideal pentru dormitor este cel care va satisface toate cerintele, conditiile si dorintele dumneavoastra. Prin urmare, concentrându-se pe numărul de facturi în portofel, alegerea este a ta.