Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Dormitoare clasice italiene de lux - Mobila dormitor Italia

O astfel de cameră poate fi similară cu apartamentele vilei de lux și poate demonstra aristocrație discretă și respectabilitate inerente clasicilor englezi. 
















Și deoarece transparența stilistică este relevantă pentru moda interioară de astăzi, decorul modern, precum și elementele din stilul art deco, baroc și Provence pot fi integrate în interiorul clasic. Decorarea peretilor dormitorului Decorul din stuc din dormitorul clasic cu elemente de decor baroc leoque, care poate fi atât tencuiala tradițională, cât și poliuretanul, este o caracteristică recunoscută a interioarelor clasice.














 Ele decorează plafoanele și pereții, portaluri cadru și cutii de uși, denotă locurile de fixare candelabre și sconces. Stilul neoclasic și victorian implică un stuc destul de strict: muluri laconice albe și cornișe de relief fără decor complex. Iar în dormitorul vilei cu elemente baroce, toate detaliile stucului sunt bogat decorate și adesea acoperite cu aurire, designul tavanului este plin de viniete complicate, iar joncțiunea peretelui și tavanului este decorată cu o cornișă cu un model complex de flori și panglici. specialisti recomanda corpuri de iluminat 

Finisaj plafon de lux cu candelabru central : Un dormitor clasic în culori deschise Ce poate accentua solemnitatea interiorului mai bine decât un plafon de lux și candelabru de cristal? Ea este cea care creează în dormitorul clasic palat rafinat sau atmosferă romantică ușoară. Candelabrul ocupă un loc central pe tavan și este marcat de o priză spectaculoasă de stuc. Când vine vorba de un dormitor de lux în stil Versailles, designerii Nobili Design recomandă să acorde o atenție la candelabre italiene multi-line, cu o mulțime de pandantive de lungimi diferite și lumânări imitație. 


Iar dacă lampa este aleasă pentru un interior neoclasic laconic, este mai bine să se acorde preferință unui model mai reținut, în cazul în care accentul este plafonds textile, iar decorul de cristal este doar un plus spectaculos. Interioarele clasice sunt caracterizate printr-o schemă de culori nobile, care se bazează pe nuanțe deschise: cremă, perlă, nisip, cappuccino, măsline, gri-albastru, lămâie, mentă. În ceea ce privește culorile saturate, ar fi vinul, ciocolata, beauole, smarald, ele pot fi folosite ca accente. decor textil de o culoare bogată Vaze luminoase; elemente de interior unic (cum ar fi un scaun într-o fotografie dormitor într-un apartament pe Sindicatul). Și pentru a completa o astfel de paletă aristocratică poate fi detalii de aur și argint.

 Mobilier respectabil din lemn natural Perdele cu borduri elegante și pick-up-uri, lambrequins buclat cu franjuri, împodobite cu cordoane și cuverturi de pat flents, numeroase perne decorative, covoare de mătase lucrate manual mai bogat decor textil în dormitorul clasic, cu atât mai bine. Merită să ne amintim că țesăturile ar trebui să fie naturale, dense, cu un aspect mat nobil, textură bogată sau model complex. Soluția ideală va fi mătase, jacquard, catifea, velur, tafta - astfel de textile sunt bine drapate, formând falduri frumoase și falduri.

 Și pentru a crea compoziții de design multi-stratificate pentru ferestre, în combinație cu textile dense, puteți utiliza țesături translucide ușoare, ar fi șifon sau organza. Ele trebuie să fie plasate astfel încât să creeze o compoziție simetrică, în cazul în care centrul semantic va fi un pat, denotând, printre altele, și o axă de simetrie. rolul detaliilor pereche sunt jucate de paturi de pat, sconces și panouri decorative, care cadru frumos sculptură decorată și capota de transport a tăbliei patului.