Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobila dormitor italiana stil clasic si modern

Soluțiile actuale de culoare ale dormitoarelor clasice inerente în schema clasică de culori de culoare deschisă de design include o gamă largă de nuanțe, astfel încât opțiunile de design dormitor sunt stabilite. 






















Tonurile de cremă, piersici și liliac, cafea-ciocolată, cremă și nisip sunt deosebit de populare. Tonuri cremoase pentru pereti Peretele de accent din gama clasică de cremă pentru dormitor este unul dintre cele mai populare din interiorul clasic. Acesta este perfect combinat cu culoarea albă și poate include atât roz moale, bezea, vanilie, și nuanțe de caramel lumina. Dar, alegerea unei astfel de culori, nu abuza de finisaj pestriță. 












Tapet cu design floral sau cu un model tradițional Damasc este mai bine să se utilizeze numai pe un singur perete, iar restul designerilor Nobili Design sfătuie să facă monocrom. Pictat într-un perete dens umbra de cafea - un fundal mare pentru mobilier elegant crema colorate și fildeș. Această combinație arată extraordinar de expresivă și gustoasă. Și "cireșe" pe tort - candelabre foarte luxoase și sconces din colecția celebrului brand italian, decorat cu cristal "miere" picături. 

Dormitorul clasic cu mobilier alb, decorat în tonuri de liliac, este standardul luxului rafinat. Se pare ușor, aerisit, neobișnuit de romantic, și un pat cu o tăblie decorat cu o sapa de transport face sa arate ca camera de o doamnă instanță de Ludovic al XIV-lea.  Pentru a crea un astfel de interior armonios, trebuie să utilizați cel puțin cinci nuanțe de culoare liliac. În același timp, cele mai saturate în culoare ar trebui să fie perdele Tonuri de nisip reținute și nobile - o soluție excelentă pentru un dormitor mic. Această gamă creează confort și extinde vizual spațiul.

 Pentru a face setarea mai aerisit, designerii recomanda adăugarea de alb la interior, pentru a coase perdele alege un voal translucid, și pentru a ilumina modele de tavan folosi LED-uri Interior în lumină, tonuri turcoaz ușor albite arată proaspete și la modă. Pentru a nu supraîncărca interiorul, pereții pot fi făcute monocrom și decorate cu panouri originale de muluri din ipsos alb și tapet cu un model Damasc. Și partea centrală a plafonului este mai bine pentru a decora cu tencuială venețiană turcoaz. Pe acest fundal, soclul de stuc alb va arata foarte impresionant. Scala placuta de piersici combinate cu adăugarea de culoare albă creează în stilul interior starea de spirit clasic de vară. 

Acesta este susținut de lumină caldă multi-nivel și textile bine alese. Covorul modern cu modelul abstract original în culorile interiorului subliniază în mod eficient zona de somn. Și picioare cromate de lămpi de masă și sculptură de argint pe partea din spate a patului face față perfect cu rolul de decor suplimentar. Designul zonelor funcționale din dormitor este scopul principal al dormitorului - oferind o odihnă confortabilă. Dar, de obicei, această cameră îndeplinește mai multe funcții. sa faci o zona de somn și partea boudoană a camerei? pot încadra un sistem de stocare și un loc de muncă în spațiu? 

Secretul pentru a crea un interior confortabil și frumos într-un aspect ergonomic și selecția corectă de mobilier. Este destul de dificil de a integra panoul de televiziune organic în interiorul dormitorului clasic. Dar designerii grupului Nobili Design cu strălucire a făcut față acestei sarcini, plasând zona TV în tencuiala venețiană decorată și iluminată de nișa LED-urilor. Monumentalitatea acestui segment funcțional oferă un portal clasic alb și un dulap masiv. Built-in dulap în dormitor clasic Construit într-un dulap de nișă de mare, cu fatade pentru a ton pereții nu disonant cu mobilier și arată ca o parte din finisaj. Această impresie este îmbunătățită și cornisa de stuc ornat, care rulează în jurul perimetrului camerei. Acesta completează organic designul și subliniază integritatea acestuia.

 Colțul copiilor ,Zona de recreere cu scaun clasic Pat de copil în stil clasic, cu un baldachin translucid grațios va deveni cu ușurință o parte organică a dormitorului părinților. Și puteți extinde funcționalitatea acestei zone cu un scaun confortabil pentru mama și lampa de podea de epocă, cu un "picior" auriu și plafond alb. Locul de muncă la fereastra Aranjați un mini-dulap într-un dormitor clasic lângă fereastră - o idee bună. Trebuie doar să proiectați o compoziție simetrică de mobilier. Pe ambele părți ale ferestrei puteți plasa aceleași rafturi de carte cu rafturi deschise și închise, iar pervazul ferestrei pentru a înlocui cu un blat larg. 

Și pentru a sta confortabil la masă, radiatorul de încălzire în timpul reparării va trebui să se miște. Built-in nișă de mare cabinet cu fatade în tonul pereților nu disonant cu mobilier și arată ca o parte din finisaj. Această impresie este îmbunătățită și cornisa de stuc ornat, care rulează în jurul perimetrului camerei. Acesta completează organic designul și subliniază integritatea acestuia. Pânze lejere înalte situate pe ambele părți ale tăbliei patului pot fi numite pe bună dreptate decor funcțional. Ele extind spațiul și fac interiorul simetric. În plus, dacă adăugați una dintre oglinzi la masa de toaletă, veți obține o zonă frumoasă boudoer. Covor îmbrăcat în interiorul dormitorului clasic lumina Dormitor alb-crem arată spațioasă și umplută cu aer.

 Stuc ipsos pe pereți, imitând panourile bouazeri, stabilește interiorul un ritm clar și organizează spațiul. Pe acest fundal, un covor de mătase exclusiv, cu un model floral rafinat arată foarte câștigătoare. Datorită acestei piese de decor, interiorul devine un sunet complet nou, iar centrul camerei seamănă cu o pajiște de flori. Pictură murală panoramică ,în interiorul dormitorului clasic, ocupând întregul perete în dormitorul clasic cu elemente de Provence - un decor unic. Nu doar decorează zona de recreere cu două scaune și o măsuță de cafea, ci lucrează pentru a extinde spațiul. Se pare că dormitorul se învecinează cu veranda, care oferă o vedere minunată.

 Plafon de iluminat cu LED-uri Dormitor clasic de lumină cu iluminat cu LED-uri este relevant nu numai în moderne, dar, de asemenea, în dormitoare clasice. Nișele de tavan evidențiate de LED-uri arată deosebit de bine: iluminarea pune accentul pe marginea lor ondulată și adaugă spațiu de volum, astfel încât plafonul pare mai mare. Compoziția mobilierului în rolul alcowas Alkov (discret,rezervat) în tăblia patului în dormitorul clasic În designul interiorului dormitorului în stil clasic este adesea găsit alcoes. În cele mai multe cazuri, este o structură arhitecturală formată din pilastri, semi-coloane și arcade. Dar depozitarea ca alcovar este o opțiune mai funcțională. Și pentru a facilita vizual compoziția mobilierului, designeri, au completat dulapurile înalte cu fațade în oglindă, cu un aspect clasic.

 Peretele accent în tăblia peretelui de pat Accent în tăblia patului, lipit cu tapet cu un model de plante discret, aduce în interiorul dormitorului culoare provenish. Și din acest design clasic numai beneficii. Și lămpi de masă cu baze de argint în stilul art deco completează organic atmosfera. Deci, hai să rezumăm. Clasicii nobili nu ies niciodată din modă și în orice cameră pare adecvată. Deci, alegerea unui stil clasic pentru design dormitor, cu siguranta nu va regreta. Și, folosind sfatul decoratorilor profesioniști, puteți crea nu numai un interior funcțional, dar, de asemenea, un interior frumos.