Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobila dormitor clasica italiana

Mobila din Italia în stilul clasic conferă camerei aristocrație, eleganță și solemnitate. 

Mobila dormitor clasica italiana

Mobila dormitor clasica italiana

Mobila dormitor clasica italiana

Mobila dormitor clasica italiana









 Caracteristicile sale caracteristice: materiale scumpe nobile: soiuri valoroase de lemn, țesături rafinate, marmură naturală, cristal; nuanțe calme, mai ales naturale, fără combinații strălucitoare și contraste ascuțite; decor expresiv: sculptură, incrustare, intarsie, finisare cu cristale Swarovski, patină, îmbătrânire; forme stricte, simetrie, funcționalitate; combinație de fiabilitate, calitate bună cu rafinament și grație. Un astfel de mobilier italiana de lux nu arată niciodată simplu și democratic. 

Este luxos, dar în același timp confortabil și cald. Interioarele sunt la fel de potrivite pentru vacanțe de familie și întâlniri de afaceri. Mobila dormitor italiana realizată de Meteora nu iese din modă, nu își pierde relevanța și atractivitatea.

 Colectii Showroom Bucuresti de mobilier fabricat în Italia pentru Nobili Design: camere de zi si living; paturi tapitate din lemn; dormitoare clasice albe; bucătării stil clasic si modern; birouri. Am pregătit pentru dvs. compoziții echilibrate create de designeri italieni, pe care le puteți adăuga și piese individuale de mobilier și decor. 

Combinându-le și combinându-le, puteți crea un cadru unic care să reflecte gustul și vederea dvs. despre lume. În catalog vei găsi mobilier de la fabricile Francesco Pasi, Meteora, Cantori, Avenanti și alte zeci de producători italieni de mobilier, mobilier living clasic de lux | mobila living de lux | mobila italiana bucuresti

 Există mai multe opțiuni de culoare și finisare pentru majoritatea modelelor de mobilier. 

Înainte de a efectua o comandă, acordați caracteristicile mobilierului cu managerii noștri din Bucuresti. Cu siguranță vă vor sfătui cu privire la combinații, culori, texturi. Proiectanții pot dezvolta un proiect de design interior pentru cameră, inclusiv amenajarea de mobilier, perete, podea, decorarea tavanului, amplasarea iluminatulu, mobilier living modern de lux | mobilier dining modern | mobila dining clasic pret 

 După aprobare, comanda este trimisă unei fabrici din Italia. 

De îndată ce totul este colectat și trimis la noi, vă vom anunța și livra achiziția dvs. la un moment convenabil.