Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier Bucatarie , Patuti, comode ,,Confort,,

Designul dormitorului ar trebui să corespundă caracterului proprietarului său: să fie original pentru cei cărora le place să iasă în evidență, să fie calmi pentru cei cărora le place să fie singuri și tăcuți, să fie curajoși pentru cei care nu se tem să-și asume riscuri și să experimenteze... Oricum, designul dormitorului este o reflectare a noastră, pentru că aici este cel mai prețios și aproape de inimă. de a crea un interior elegant, modern și confortabilDormitoare? 






Trebuie să porniți de la aspect. De exemplu, trebuie să decideți dacă aveți nevoie de un dressing în dormitor sau dacă doriți să instalați un dulap în cameră, dacă instalați o partiție în cameră ... De asemenea, trebuie să aibă grijă de zonare, subliniind zona pentru somn, zona de recreere și nevoile personale. Odată ce această problemă este rezolvată, trebuie să trecem la comunicații și iluminat. Nivelul de iluminare a camerei afectează în mod direct percepția sa. Multe chiar să ia în considerare locația camerei în apartament înainte de a defini camera ca un dormitor.

 Designul culorii dormitorului trebuie să fie calm, confortabil, relaxant. Dintr-o paletă de culori se va potrivi nuanțe pastelate calde: piersici, nisip, bej, roz moale, lăptos, pudră. Scara verde va face camera mai proaspete, pașnică, suculent, dar albastru va da răcoare cameră. Din mobilierul din dormitor ar trebui să fie: un pat, spațiu de depozitare (tumba, dulap, dulap, rafturi), boudoir sau o masă mică, care efectuează aceleași funcții, poof sau scaun pentru odihnă. Numărul și dispunerea mobilierului ar trebui să corespundă dimensiunilor camerei și nu încalcă confortul proprietarilor. În ceea ce privește stilul de design dormitor, cel mai bine este să ascultați propriile preferințe.

Cel mai adesea pentru interior alege Provence, clasice, neoclasice, vintage, fuziune, contemporani, stiluri istorice, art deco. Alegerea direcțiilor moderne în design, este necesar să se ia în considerare faptul că acestea gravitează spre minimalism și simplitate, dar implică funcționalitate sporită. În ceea ce privește stilurile mai reținute, clasice și rafinate, acestea vor aduce confortul necesar pentru designul general. Nu există nici o îndoială că amenajarea spațiului personal ar trebui să fie încredințate profesioniștilor. Numai astfel încât să vă veți asigura că interiorul dormitorului va fi elegant, confortabil, practic.

 Contactati-ne pentru a discuta despre designul exterior dorit sau pentru un design interior de la Visarteam (Vizartim). Fabrica de mobila "Comfort Furniture" Fabrica de mobila Comfort Furniture este specializata in productia de mobilier pentru corp atat pentru casa cat si pentru birou. Mobilier confort prezintă întreaga gamă de mobilier de incintă: bucătării, dormitoare, holuri, dulapuri, camere de zi, birouri scrise și calculator, mobilier în baie, camere pentru copii.

 Mobilierul confort reprezintă tendințe importante și idei de design de mobilier. Aici veți găsi mobilier unic, inovator .Toate piesele de mobilier din incintă sunt realizate cu ajutorul tehnologiei moderne, ceea ce îl face fiabil și durabil. Magazinul nostru online va mulțumi fiecare membru al familiei dumneavoastră. Printre gama largă puteți alege mobilier fiabil, confortabil și practic, care se face pe echipamente moderne. Aici puteți cumpăra mobilier pe orice buget. 



Cumpararea de mobilier în magazinul online mobilier Confort economisi timp, pentru că nu aveți nevoie pentru a merge la cumpărături, site-ul prezintă o gamă largă de bunuri cu o descriere detaliată. De asemenea, cumpararea de mobilier online economisi bani, pentru că ați cumpărat produsul la prețul producătorului, fără magazin mark-up-uri. 

Avantajele noastre: Prezența unei baze de producție moderne vă permite să faceți o varietate de mobilier la comenzi individuale Fiabilitatea, funcționalitatea și durabilitatea produselor se realizează prin utilizarea de echipamente puternice și materiale ecologice. Program 3D pentru plasarea vizuala a mobilierului, ajutor in pregatirea proiectelor (proiecte de plasare, vizualizare proiect, etc.)