Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier confortabil dormitor într-un apartament , casa KRONAS

 Cel mai dificil de a proiecta setul cu cască de mobilier este bucătăria. Cu toate acestea, acest lucru nu este chiar cazul. Mobilier dormitor nu este inferior bucătării în complexitate. La urma urmei, pe aceeași zonă limitată trebuie să fie în măsură să plaseze un pat confortabil și un dulap spațioasă, precum și să organizeze o zonă pentru auto-îngrijire. După toate acestea, ar trebui să existe loc pentru a muta în jurul camerei mici. Sarcina nu este simplă, dar este rezolvabilă. În acest material puteți găsi recomandări practice cu privire la proiectarea mobilierului pentru dormitor. Principiul de bază al proiectării Este suficient să adere la principiul principal - să abandoneze stereotipurile. La urma urmei, până în prezent, în cele mai multe cazuri, diferența dintre căștile de mobilier pentru dormitor constă în culoarea carcasei și fațade, precum și prezența unor elemente decorative pentru decorare. 











Acestea sunt toate detaliile secundare de azi. Principalul lucru este funcționalitatea, comoditatea și utilizarea rațională a spațiului limitat. Pat: În ciuda design-ului diferit din interior, toate paturile moderne confortabile sunt la fel. Baza lor este un cadru metalic ușor și durabil, cu lamel flexibil cu arcuri. Deoarece somnul confortabil depinde mai mult de o saltea bună, nu trebuie să căutați alte opțiuni pentru designul de bază. Este suficient cadru de țevi goale, care mai târziu vor fi acoperite cu țari, tăblie și picior. Acest design simplu se caracterizează printr-o bună stabilitate și un nivel ridicat de confort. Atunci când proiectarea, aveți nevoie pentru a avea grijă de altceva - să utilizați spațiul de sub pat cât mai eficient posibil. La urma urmei, volumul acestei zone este ușor inferior dulapului superficial cu 2 uși. Pur și simplu împingând lucruri inutile sub pat, așa se întâmplă adesea - nu cea mai bună opțiune. Tot acest spațiu ar trebui să fie ușor accesibile și utilizate pentru a stoca lucrurile potrivite.

 Există două modalități de a obține acest rezultat. Fiecare dintre ele are argumente pro și contra. Pentru a face alegerea corectă, trebuie să ia în considerare ambele metode. Cutii: De obicei, patul este echipat cu 4 cutii, care sunt aranjate în perechi pe fiecare parte. Cu toate acestea, pot exista alte opțiuni pentru distribuirea acestor elemente. Versiunea finală depinde de amplasarea patului în dormitor. Utilizarea sertarelor vă permite să accesați rapid lucrurile care sunt depozitate sub saltea. Se recomandă utilizarea ghidajelor cu bilă de extensie completă cu o capacitate de încărcare de aproximativ 50 kg pentru a completa elementele retractabile. Partea de jos a cutiilor ar trebui să fie făcute nu din DWP, ci din placaj sau LDSP. Datorită acestui set-up, perne, pături, lenjerie de pat și alte elemente pot fi plasate sub pat. Împărțirea întregii zone interne în 4 compartimente retractabile vă permite să mențineți ordinea fără probleme și să nu faceți eforturi atunci când nominalizați cutii. Datorită unui ghid de încredere pentru bile, oferă o extensie ușoară și fără probleme.

 Pentru a nu se simți inconfortabil în timpul funcționării, se recomandă ca fațadele cutiilor să fie echipate cu mânere de inset, iar pentru mobilierul clasic vor fi mânere-scoici potrivite. În această versiune de cules pat, ar trebui să ia în considerare faptul că lungimea ghidurilor este de 600-650 mm. Există, de asemenea, modele de 700 mm, dar au o capacitate de încărcare mai mică. În același timp, lățimea patului este de 1600-1800 mm. Cu alte informații, adâncimea totală a cutiei variază între 800-900 mm și, datorită lungimii limitate a ghidajelor, nu va putea avansa complet în afara carcasei. E fără importanță, dar minus. În plus, ar trebui să se ia în considerare faptul că nu întotdeauna caseta va fi capabil să avanseze și 700 mm - pur și simplu nu are suficient spațiu în afara patului. Că astfel de momente nu au devenit o "surpriză" după instalarea de mobilier personalizat, totul ar trebui să fie gândit și luat în considerare în etapa de proiectare.

 Uneori este chiar util să se elaboreze un plan pe podeaua aranjamentului de mobilier. Mecanism de ridicare Cadrul metalic cu șipci poate fi echipat cu ascensoare puternice cu gaz. Acest design împreună cu salteaua se ridică cu ușurință și este ținut într-o poziție deschisă. Atunci când alegeți componente, ar trebui să ia în considerare faptul că ascensoare convenționale de gaz pentru fațade nu pot fi utilizate în astfel de scopuri. Ei nu vor fi în măsură să dețină pe cadru de greutate cu șipci și saltea. În orice caz, este imposibil să se facă un astfel de înlocuitor de dragul economiei. La urma urmei, structura ridicată poate cădea spontan în momentul în care lucrurile sunt eliminate din spațiul de sub-acoperiș.

 Această situație este plină de răni grave. Cu condiția ca ascensoarele corespunzătoare să fie echipate, sistemul de re-marcă este destul de fiabil. Acesta oferă acces deplin la conținut intern din trei părți. Pentru a menține ordinea sub pat, este recomandabil să împărțiți pereții despărțitori în mai multe compartimente. Capacitatea unui astfel de compartiment este cu aproximativ 20% mai mare decât cea a cutiilor. Cu toate acestea, acest sistem de stocare pierde la mecanismele retractabile, în care este mai dificil pentru a ajunge la lucruri situate în zona centrală a spațiului sub-corp. În plus, după fiecare ridicare a saltelei, este necesar să se umple din greu patul. Piept Instalarea într-un dormitor mic al dulapului este un lux inaccesibil și utilizarea irațională a metri pătrați rare. 

Dulapul ocupă suficient spațiu cu o capacitate mică. Cel mai adesea este pe culoar și previne deplasarea în jurul dormitorului. Este mult mai practic să abandoneze dulap, și câteva cutii retractabile pentru a integra în cazul cabinetului. Bollards de pat Un alt element suplimentar într-un dormitor mic este un tub de pat. Luminile pot fi fixate pe perete, iar pentru telefon, un pahar de apă și diverse lucruri mici pentru a găsi un alt loc lângă pat. De la bollard cu siguranta trebuie să refuze, pentru că nu este practic să ia atât de mult spațiu de dragul a două cutii mici și capacitatea de a pune lângă telefon. 

Design noptieră în loc de noptieră În loc de noptiere este recomandabil să se instaleze spume înguste. Baza lor poate fi aceeași cu cea a bollards - aproximativ 280 x 400 mm. Penalii sunt instalate pe ambele părți ale patului și între ele atârnat un mezanin peste tăblie. În cazul în care structura ar trebui să fie stabilită în conformitate cu toate regulile, nu este nimic în neregulă că peste cap atârnă mobilier. Puțini oameni sunt confuzi de paturile copiilor pe două niveluri, iar un mic modul cu balamale provoacă brusc temeri.

 Aceasta este abordarea greșită. Este suficient să se respecte toate recomandările pentru instalarea în condiții de siguranță și nu vă puteți face griji cu privire la nimic. Pentru a asigura siguranța, se vând dulapuri reglabile de încredere de fabricat în Italia. Ele pot rezista la o sarcină de până la 120 kg. În plus, compartimentul mezanin este atașat la fiecare spume cu ajutorul șapelor de mobilier. Acest design are un nivel ridicat de siguranță și are o capacitate crescută în comparație cu noptierele tradiționale. Pentru un dormitor mic, acest lucru este ideal. Penali Nivelul inferior al spumelor este recomandat să fie echipate cu 3-4 cutii, iar în zona superioară pentru a instala o ușă batantă. Pentru a nu bate din palme fațadele despre corp, trebuie să utilizați bucle de mobilier și ghiduri cu portarii. Dacă aveți de gând să facă un dormitor într-un stil modern, puteți abandona mânerele tradiționale și dota aceste module cu profiluri de Gola. Aceste sisteme vă permit să deschideți uși și sertare fără utilizarea mânerelor de mobilier. Puteți citi mai multe despre profilurile Gola Volpato într-o revizuire specială cu privire la aceste sisteme moderne convenabile. 

Antresol Înălțimea totală a compartimentului mezanin este de 600-700 mm. În interiorul acestui dulap superficial deasupra patului puteți instala 2-3 rafturi. Înălțimea modulului ar trebui să fie astfel încât, în picioare pe saltea, a fost ușor pentru a ajunge la compartimentul de sus. De obicei, nivelurile superioare ale spumei și compartimentul mezanin sunt aceleași. În același timp, raftul inferior al modulului cu balamale ar trebui să fie deasupra tăbliei la o astfel de distanță încât este posibil să se așeze pe pat și să nu se lovească la cap. Aceasta este o tehnică de siguranță de bază, care trebuie să fie respectate la proiectarea astfel de mobilier.

 Atunci când alegeți sisteme de deschidere pentru fațadele compartimentului mezanin, nu se recomandă instalarea buclelor de leagăn obișnuite. Este mai bine să utilizați mecanisme de ridicare sau dispozitiv glisant. În cazul în care preferința este acordată fațadelor cu deschidere verticală, în loc de ascensoarele obișnuite cu gaz, este recomandabil să se instaleze ascensoare care conduc fără probleme pânzele ușii în sus. Această metodă de deschidere este cea mai optimă într-o astfel de situație. Cu sisteme de ridicare modernizate, puteți ridica cu ușurință fațada la înălțimea dorită. 

Pentru a închide, nu trebuie să ajungă la nivelul superior al entresols. Cabinet Pentru un dormitor mic doar un dulap. Modelul cu pânze de ușă batante nu este potrivit pentru motivul că deschiderea fațadelor necesită un loc în afara clădirii. Cu o lipsă de spațiu și o anumită locație în raport cu fiecare alte mobilier din acest loc poate pur și simplu nu este suficient pentru ruperea completă a ușilor cu lățimea de pânze 400-450 mm. Sistemele glisante sunt cea mai bună opțiune pentru astfel de cazuri. 

Mecanismul de viteze durează de obicei până la 80 mm în cazul cabinetului, astfel încât este considerat cel mai economic în ceea ce privește gestionarea spațiului. Adâncimea optimă a dulapului pentru un dormitor mic, excluzând spațiul ocupat de fațadele glisante, este de 500 mm. Această dimensiune este necesară pentru a plasa cu ușurință haine pe bara ovală pe umeri. Cu toate acestea, aceasta nu este o cerință obligatorie. Dacă nu puteți plasa mobilier cu o astfel de adâncime, puteți reduce dimensiunile. În acest caz, pentru a stoca lucruri pe umeri va trebui să utilizeze alte dispozitive - umerașe retractabile. Acestea sunt prezentate în vânzarea de diferite modele, care vă permite să ridicați un dispozitiv pentru dulapuri cu diferite adâncimi ale carcasei. Puteți afla să formeze spațiul interior al dulapului într-o revizuire separată. Cu toate acestea, atunci când proiectarea mobilier pentru un dormitor mic, există nuanțe care trebuie să fie luate în considerare: 

Nu este recomandat să depozitați îmbrăcămintea exterioară în dulapul dormitorului. Cel puțin locul pentru plasarea sa este alocat rațional pe principiul rezidual - după ce fără daune vor fi distribuite în cazul compartimentului pentru depozitarea lenjeriei, lenjerie de pat, cămăși, bluze, costume, fuste și pantaloni. Același lucru este valabil și pentru pantofi. Este recomandabil să se integreze în cazul de bord de călcat cabinet retractabil și un coș de lucruri spălate. Asta e cea mai rațională cale. La urma urmei, pentru călcat de obicei va trebui să caute în continuare un loc în afara dulapului. Și în cazul pentru instalarea sa va avea nevoie de un compartiment foarte mic. În plus, este foarte convenabil să fier lucruri și curățați-le imediat în dulap.

 Cel mai bine este să utilizați coșuri retractabile pentru a depozita lenjeria de pat, prosoapele și lenjeria de pat. Această metodă va găsi rapid lucrurile potrivite și oferă o aerisire completă a birourilor, astfel încât să nu existe mirosuri neplăcute. Dacă doriți să integrați cufărul în dulap, este logic să distribuiți cutiile în zonele inferioare ale tuturor birourilor, mai degrabă decât să le instalați într-o secțiune una peste alta. Zonele medii sunt mai bine pentru a devia pentru rafturi obișnuite și tije ovale .


Masă de toaletă Scopul acestei piese de mobilier pentru dormitor nu necesită o creștere a adâncimii cazului, astfel încât designul poate fi permis să-l restrânge la dimensiunea necesară. 
Pentru a crește capacitatea este recomandabil să se echipeze masa cu un număr mare de cutii de mică adâncime cu organizatorii. Această organizație spațială va oferi acces deplin la facilitățile de îngrijire și de a ajuta la menținerea ordinii în cadrul birourilor.
 Pentru o mai bună stabilitate, o masă îngustă ar trebui să fie fixat pe perete cu suporturi de cabinet reglabile. 
În cazul în care lățimea blatului nu este suficientă, puteți instala un raft de rulare sub ea pentru a crește suprafața suprafeței de lucru. Este logic să dotați oglinda cu lămpi cu LED-uri. Cel mai bine este să utilizați corpuri încorporate care constau din profile de aluminiu, panglici cu LED-uri și dozatoare. Acest set de masa de toaletă vă va permite să refuzați să instalați o sconce. Lămpile cu LED-uri compacte vor crea fluxul necesar