Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier Dormitor ,piese mobilier ,accesori

 Dormitorul este o cameră specială în casă, este o zonă de relaxare și relaxare. Interiorul dormitorului trebuie să se gândească prin detalii, pentru că depinde de modul în care se termină și în cazul în care ziua ta va începe. Fiecare persoană furnizează dormitorul în felul său: cineva pune în el un pat spațios cu noptiere, altele completează situația cu un dulap-coupe, o măsuță de toaletă sau un tv-tub. Amenajarea camerei depinde de zona camerei și de scopul funcțional. În cazul în care dormitorul este mic, nu-l supraîncărcați cu căști pompoase, pereți sau dulapuri, suficient pat cu bollards. Garderoba în acest caz poate fi dus la camera de zi, care este foarte adecvat și concis. 

Regula principală - dormitorul ar trebui să fie confortabil și spațios. Toate elementele de mobilier pentru dormitor ar trebui să fie alese luând în considerare designul interior general și gustul proprietarilor. Cu toate acestea, merită să se concentreze pe calitatea mobilierului achiziționat, în mod ideal, în cazul în care mobilierul este fabricat din materii prime naturale. Paturile din seturile de dormit au baze ortopedice, încorporate sau detașabile. Aici puteți ridica o saltea cu un bloc de primăvară sau de primăvară.

 Vă rugăm să rețineți: este important ca nu numai mobilierul, ci și textilele și așternuturile să fie realizate din materii prime naturale. Patul este în centrul scenei în dormitor, iar alegerea sa merită să fie apropiată în mod responsabil. Înainte de a cumpăra, ne gândim la dimensiunea patului, înălțimea, lățimea și lungimea. Gândiți-vă că ați putea dori să alegeți un model cu sertare retractabile sau încorporate, rafturi la tăblie sau cu un mecanism de ridicare. Ca un loc de dormit, în scopul de a economisi spațiu în cameră, unele gazde preferă să cumpere o canapea. Această soluție nu este potrivită pentru somnul zilnic și poate dăuna sănătății. În ciuda apariției canapelelor ortopedice cu o varietate de mecanisme de transformare, pot exista încă probleme cu spatele.















 Deci, stick la versiunea clasică a patului - pat, tahta. Este de dorit pentru a decora dormitorul în nuanțe pastelate, această paletă se adaptează la somn și promovează relaxarea. Nu excludeți în întregime culori luminoase, este destul de adecvat să se plaseze accente saturate - perne colorate, abajur de contrast. Lumanari si iluminat supus va ajuta pentru a crea un mediu intim. Pentru a citi înainte de culcare ar trebui să ofere o sconce mici la capul patului. Mobilier clasic și modern pentru corp 

Mobilierul de caz este format din diferite elemente de mobilier și vă permite să modelați interiorul în mod independent, precum și să stocați convenabil lucruri. În mod convențional pot fi împărțite în mobilier modern și clasic. Să încercăm să înțelegem care sunt diferențele dintre ele și care sunt asemănările lor. Elementele au constat în Mobilierul modular clasic include elemente standard: dulap, dulap, dulap, rafturi deschise. Și aici, din păcate, câteva opțiuni pentru aranjamentul lor - doar două sau trei.

 Mobilierul modern este mai divers. Setul poate fi mai multe module: de la dulapuri moderne- coupes la noptiere la modă pentru TV și alte echipamente. Foarte des rafturi și dulapuri sunt echipate cu iluminat. Toate componentele pot fi atașate la perete, pe partea de sus a reciproc în diferite combinații. În acest caz, decideți să plasați modulele. Dar puteți avea încredere și profesioniști și să cumpere kituri gata făcute.

Mobilier pentru mobilier de incintă Mobilier modular clasic este, de obicei, echipat cu mânere rotunde sau ovale, aur sau bronz. Mobilier modern poate fi fără accesorii, la toate, de exemplu, un "push-open" sistem este instalat. Materiale pentru cadre. Setul tradițional de mobilier de incintă este adesea realizat din CPD laminat, iar modelele mai scumpe și de elită sunt realizate din lemn. Mobilierul este acoperit cu furnir natural, lăcuit sau colorat. Fațadele moderne, plate, sunt realizate din dale DSP sau MDF nu foarte scumpe. Foarte des seturile sunt completate de fațade din sticlă, aluminiu și alte elemente metalice. 

Pentru finisare mobilier clasic folosi în principal furnir din lemn roșu sau negru, pere, mere, nuc și chiar lemn de trandafir sau eucalipt. Atunci când decorarea mobilierului modern, se utilizează diferite smalț colorat, care sunt bine adaptate pentru forme geometrice clare. Un furnir este, de asemenea, utilizat, perfect potrivit pentru fatade mobilier modern sofisticat.