Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier living italian - Canapele de lux Italia

Mobilier de salon italian
 Camera Regală din Milano este dealerul oficial de mobilă de designer din Italia. Fabrica cooperează cu designeri cunoscuți din Italia și din alte țări europene. Pe ecran în salon sunt elemente pentru camera de zi, dormitor, bucatarie, , dressing, studiu, baie si alte camere. Aveți nevoie de mobilier italian de lux în Milano?? Vino cu intrebari si cu drag iti vom da mai multe detalii. 











Canapea italiană, masă mare sau poof confortabil - toate aceste elemente și alte mobilier clasic italian deja în salonul Royal Room. Mobilierul italian este un indicator al gustului rafinat al proprietarului, iar elementele de iluminat din Camera Regală vor sublinia conceptul unic al interiorului casei și vor crea o atmosferă de confort și confort. 

Mobilier italian de elită.  Fabrica  funcționează cu branduri renumite de pe piața mondială a mobilei. În timpul cooperării, au fost dezvoltate permanent relații de afaceri puternice. Cei mai celebri parteneri ai salonului sunt: Visionnaire. Factory-lider de design interior în Italia. Fondată în 1959. Acesta este deținut de marca Ipe Cavalli. În colecțiile producătorului veți găsi mobilier de lux pentru casă, birou și alte tipuri de spații.

 Principalele valori ale fabricii: unicitatea și stilul modern. Cornelio Cappellini .un producător italian cu o istorie bogată ,fabrica poartă numele fondatorului Cornelio Cappellini. Principalul produs de producție este mobilier de lux manual. Caracteristica mobilierului este decorată rafinat. Pentru a face acest lucru, designerii folosesc piele, blana naturala, metale pretioase si cristale. Masiero, Fabrica creează elemente de iluminat de lux. Istoria antreprenoriatului a început în 1981. Compania produce accesorii de iluminat din cristal și sticlă obișnuită.

 Produsele combină tendințele clasice și moderne. Gamma Arredamenti: O fabrică italiană care creează cele mai bune de mobilier moale de acest gen: canapele, fotolii, paturi. Compania a început producția în 1974. În zilele noastre a introdus multe tendințe în proiectarea de mobilier moale la nivel global. Longhi, O fabrică de mobilă italiană multidisciplinară, fondată în 1961. Designerii brandului creează mobilier de înaltă calitate și frumos pentru diferite tipuri de spații, precum și elemente de decor interior. 

O caracteristică a designului produsului Longhi este o combinație de lemn natural, metal și sticlă. În Italia, fabrica este considerată cel mai bun producător de uși. Patrizia Garganti. Fabrica italiană Patrizia Garganti este unul dintre cei mai buni producători de echipamente de iluminat. Istoria brandului a început la mijlocul secolului trecut, iar în 2010 fabrica a fost redenumită. Designerii creează candelabre exclusive, lămpi și lămpi. Elledue, Producător de mobilier de lux pentru toate camerele casei;

 Designerii creează mobilier Elledue în stilul clasicilor avangardiști. Combinația dintre clasici și noile tehnologii le distinge de produsele altor mărci din Italia. Brummel Cucine; pentru bucătării. La crearea de mobilier, fabrica aderă la standardele mondiale. Cesar; Fabrica italiană de mobilă. Este specializat în fabricarea bucătăriilor într-un stil modern. Fiecare proiect este o abordare unică de a lucra cu clientul, în timpul căreia dorința fiecărui client este luată în considerare. Roberto Cavalli ;Mobilier de la un designer bine-cunoscut este întruchiparea tendințelor de stil de îmbrăcăminte Cavalli: culori, texturi, ornamente.

 Produsele sunt exclusive. Gama include mobilier moale, ceramică, articole de iluminat. Interiorul apartamentului, casă de țară, birou cu mobilier italian va fi special. Experții camerei regale în stil italian din Milano vă vor ajuta să alegeți mobilier în stil clasic, precum și art decor, artă, modern, loft sau Provence. În același timp, decizia finală, care direcția stil pentru a da preferință, va fi lăsată la client. Dacă doriți să cumpărați mobilier italian de înaltă calitate, vă asteptam sa ne contactati pentru mai mute informatii !