Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier pentru Apartamente , case mici si nu numai

Designul modern al apartamentului de 75 mp din Trecătoarea Dimitrov, care combină elemente de minimalism și contemporan, este ideal pentru un cuplu tânăr cu vederi progresive asupra vieții. Combinația dintre alb și negru creează echilibrul optim al culorilor, iar accentele de fistic, ocru și albastru adaugă o luminozitate. Pentru a complica interiorul și a-l face mai interesant, designerul grupului "Fundamental" a completat atmosfera cu elemente arhitecturale originale. 








În proiectarea camerei de zi este un bar pe bază de coloană, într-un dormitor ușor - o nișă cu o zonă boudoor, care poate juca, de asemenea, rolul unui loc de muncă, în baie - grinzi strălucitoare pe tavan. În zona publică a apartamentului cu două camere, care include bucătărie-living-sufragerie și coridor, toate "lucrări" pentru a extinde spațiul: și ferestre mari, și fațade oglindite ale dulapului încorporat, și panouri în oglindă pe coloane. Iar în interiorul dormitorului, autorul proiectului a creat un mediu privat exclusivist, cu ajutorul tapetului și textilelor, nuanță albastră liniștitoare,

 Stilul scandinav a câștigat inimile multor admiratori cu simplitatea și confortul său. Pur și simplu - nu înseamnă ieftine. Pentru a crea stilul scandinav, de regulă, suntutilizate elemente naturale: piatră, lemn, metal, textile, iar acestea nu sunt materiale ieftine. Unii consideră stilul scandinav ascetic. Suntem gata să argumentăm cu această declarație. Scandinavia este nordul, iar natura nordică își oferă culorile și dictează propriile reguli. Este puritatea zăpezii albe, transparența gheții, cerul gri-albastru, verdeața luxuriantă, pietrele gri și dorința eternă de lumină. 

Designerii sunt foarte abil folosi vârfurile naturii, cu îndrăzneală amestecarea diferitelor nuanțe de lumină de gri, alb, albastru, combinându-le cu lemn cald, sticlă sau piatră brută. Tonuri lejere de mobilier și pereți sunt concepute pentru a adăuga lumină în cameră, iar nuanțele luminoase de decor vor adăuga confort și armonie, fără supraîncărcarea spațiului. Sunt linii curate și mult aer. Funcționalitate și ergonomie. Tot ce ai nevoie la îndemână, nimic de prisos, fiecare lucru are locul său și importanța în crearea interiorului. Stilul Scandi este foarte diplomatic, se intelege cu usurinta cu alte stiluri: loft, modern, neoclasic. El nu este străin de elemente art deco, materiale naturale scumpe și elemente de decor vintage.

 În zilele noastre, stilul scandinav a câștigat o popularitate uriașă în crearea de interioare moderne de apartamente mici inteligente, apartamente studio și bucătării. Acesta vă permite să faceți rapid și buget o reparare de calitate a spațiilor, de a crea un interior modern confortabil într-un stil sau într-o combinație de mai multe stiluri, aproape de tine în spirit și starea de spirit. Tonurile luminoase ale pereților vor crește vizual spațiul, inflexiuni luminoase ale decorului (nu ostentative, dar curate, nuanțe proaspete în tapițeria mobilierului) va crea armonie și pace a minții.

 Texturi nu va da doar u sentiment de căldură în cameră, dar, de asemenea, într-adevăr cald în vreme rece umedă. Mobilierul modular va oferi ergonomie și funcționalitate. Lămpi de podea fabric și sutien culori contrastante luminoase de la teracotă și maro la crimson și cărămizie luminoase va crea o atmosferă confortabilă în cameră și se adaugă volum. Wish brutalitate - se adaugă negru sau gri închis în textile sau mobilier tapițerie, în elementele de decor - metal sau piatră. Placi de caramida alba in stilul de pod va decora nu numai bucatarie, dar, de asemenea, evidenția perfect zona tv în Principalul atu este lumina Iluminatul joacă un rol primordial în crearea interiorului în stilul scandinav. 

Cantitatea și calitatea de iluminat, chiar și unghiul de cădere de lumină, poate schimba complet toate decizia stilistică a interiorului. Scandinavia este o lipsă de soare și lumină, cer noros, o oră scurtă de lumină, și, prin urmare, lămpile nu sunt doar o sursă de lumină, dar, de asemenea, o parte integrantă a decorului. Designerii oferă un număr foarte mare de lămpi, candelabre, lămpi. Varietatea și ciudățenia formelor este izbitoare. În trend totul, de la lămpi ascetice la lămpi de plastic ireale, care seamănă cu puritatea de gheață curată. Pentru a crea candelabre de epocă, meșterii se inspiră din stilurile istorice, reînviend motivele trecutului, folosind metal, alamă, cupru.

 Toate acestea vă permit să oferiți confort și individualitate stilului scandinav. Proiectarea ferestrelor Stilul scandinav nu spune nu perdelelor. Trebuie doar să se apropie cu înțelepciune la alegerea de haine pentru ferestre, astfel încât cât mai multă lumină posibil pătrunde în cameră. Perdele de lenjerie de lumină, tul poate fi o soluție excelentă Bucătăria în stil scandinav satisface o mare varietate de gusturi. În mod ideal, este vorba de pereți albi, căști gri deschis, o suprafață de lucru din piatră și o podea caldă din lemn. Și apoi toată lumea creează sub el însuși, în funcție de gusturile și dorințele sale.

 Cineva umple spațiul cu decor și diverse detalii, cineva aspiră la minimalism și ascetics. Una dintre tendințele interesante ale stilului scandinav este stilul de lag, tradus din suedeză înseamnă "suficient". Conceptul său este la fel de mult ca este nevoie. Adică, un consum atent de resurse naturale, o utilizare rațională a lucrurilor. Confort și minimalism. O adevărată curățare. Nu suport haosul și grămezile. Ordinea perfectă în orice. Fiecare lucru are propriul loc și funcții, nu există elemente de prisos și aleatorii, elemente de decor, acestea sunt perfect înlocuite cu ghivece de flori cu verdeață și ierburi. Simplitate, practic, frumusețe și confort. 

Acest interior trezește dorința de a trăi și de a crea, se va aprecia energic, oameni cu scop. La urma urmei, nu este pentru nimic că scandinavii cred că tonurile de lumină neutră (alb, gri) în interior gratuit o persoană, ajuta să fie eliberat și să facă față stresului. Stilul scandinav poate fi diferit: luminos sau neutru, dezactivat, minimalist sau foarte plin de viață și creativ. Tu decizi care va fi stilul casei tale. La urma urmei, o casă este doar un spațiu pentru viață, pe care tu însuți îl umpli cu conținut. Tendințele în design mobilier de bucatarie se schimbă foarte repede. Deși stilurile în sine rămân aceleași, detaliile decid totul. Finisare, materiale, gama de culori - acestea sunt instrumentele care permit designerilor să găsească soluții stilistice interesante, creând noi direcții moderne.


Să ne uităm la ce stiluri sunt de rupere recorduri de popularitate în acest an Clasicii sunt încă iubit de mulți, niciodată nu iese din moda. Stilul clasic fără cuvinte va spune despre respectabilitatea proprietarilor. Clasicele sunt culori neutre și texturi de lemn. Pentru acest stil sunt caracterizate prin inserții cu elemente sculptate, ornamente, grătare. Clasicii sunt buni, practici, de încredere. Utilizarea inovațiilor de bucătărie multifuncționale și a fațadelor clasice rafinate creează o combinație excelentă de armonie și stil. High-tech este un stil modern versatil, potrivit pentru orice cameră. Cunoscători de forme geometrice, combinații de sticlă și crom, fanii de proporții ideale se vor potrivi acestui stil atent.

 Mobila este de obicei plasat compact în combinație cu aparate de uz casnic. Stilul high-tech se caracterizează printr-o paletă medie de culori, nu luminoase, aproape de culori naturale. Acest stil nu tolerează diverse detalii mici. Cu toate accidentele sale vasculare cerebrale subliniază dorința de a introduce progresul tehnologic în toate domeniile vieții noastre. Cele mai multe familii tinere prefera această direcție la modă, îndrăzneț și îndrăzneț, ca tineret în sine. Un alt reprezentant al curajului și soluțiilor proaspete - stil Art Nouveau.

 Bucătării moderne în stilul modern - o combinație de soluții de mobilier deja dovedite, populare și idei inovatoare avansate care îndeplinesc cerințele de timp. Laconic și simplitatea formelor. Lipsa de detalii inutile, doar cele mai necesare. Comoditatea și ergonomia sunt motto-ul modernismului modern. Toate lucrurile interesante sunt ascunse în spatele netezimii fațadelor. și ce stocați în sertarele interioare ale dulapurilor este primordială. Dulapurile de montare și umplere sunt principalele soluții. Fațade rotunjite, mânere neobișnuite sau absența lor, o varietate de culori - acestea sunt punctele culminante caracteristice ale stilului Art Nouveau. Cincizeci de nuanțe de fațade de culoare gri sau luminoase suculent la starea de spirit, luciu fără cusur sau textura mată caldă, o alegere pentru fiecare gust. Provence este un stil popular și iubit de mulți. 

Datorită eleganța și luminozitatea bucătăriei în stilul De Provence cucerit inimile proprietarilor de case de lux, și hostess de apartamente confortabile. În acest stil, fațadele deschise, culorile delicate calde mute sunt binevenite. Dulapuri lejere și spume vă va permite să plasați în mod convenabil aparate de uz casnic, aranja frumos feluri de mâncare. "Confort, confort și pace" este motto-ul Provence. Totul este atât de armonios încât trebuie să se relaxeze rapid și să se odihnească de grijile de zi cu zi și agitația vieții moderne într-un cuib confortabil acasă, în cazul în care întotdeauna cald, lumină și mirosuri delicioase de plăcinte. Reținere și simplitate în combinație cu cele mai recente tehnologii de bucătărie (aparate încorporate și aparate la modă) - principalele "chips-uri" de minimalism. Această direcție în design a apărut nu atât de mult timp în urmă, dar cu încredere câștigă impuls.

 O soluție stilistică foarte relevantă pentru spațiile mici. Principalele caracteristici sunt naturale, forme corecte, disponibilitatea minimă de mobilier în interior, o mulțime de spațiu liber. Acest stil utilizează în principal mobilier modular, permițându-vă să schimbați cu ușurință funcționalitatea fără a recurge la schimbări globale în mobilier. Într-un parteneriat foarte strâns cu minimalismul este stilul de pod. Free și "brutal" loft va apela la proprietarii de non-standard de gândire creativă, energic și determinat de oameni, precum și proprietarii de apartamente studio. 

Utilizarea materialelor naturale, atât în mobilier, cât și în decorarea camerei, inspiră combinații extraordinare. O combinație de suprafețe din lemn și piatră naturală, pereți din cărămidă și beton cu pictura la modă și aparate moderne. Un set minim de mobilier, în cazul în care dulapuri de perete sunt din ce în ce înlocuite cu rafturi deschise. Iluminat pe mai multe niveluri. Toate aceste nuanțe fascinează și direcționează zborul gândirii creative. Astăzi am vorbit despre tendințele modei în design de bucătărie și principalele caracteristici ale stilurilor de tendință. Data viitoare vă vom spune să alegeți culoarea la acest stil sau că și să plasați accente stilistice, astfel încât bucătăria nu a fost doar o fațadă la modă, și a creat o stare de spirit specială.