Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Sfaturi amenajare casa cu mobilier stil clasic italian pentru living

În cazul în care interiorul camerei de zi sau de studiu are nevoie de o piesă de mobilier pentru a organiza depozitarea, bollard "Elegance", fiecare dintre detaliile sale subliniază calitatea premium, îl va completa și să-l facă mai funcțional. 

Sfaturi amenajare casa cu mobilier stil clasic italian pentru living

Decopera colectii noi pe Mobila Italia Nobili Design


Sfaturi amenajare casa cu mobilier stil clasic italian pentru living




Mai multe modele pe Nobili Interior Design





Tumba din colectia "Elegance" din HK "Black Earth Furniture" (Voronej) este realizata din materiale naturale in stil clasic italian si are un aspect reprezentativ, al care luxul discret va fi un decor al interiorului, decorat in stil clasic.





Corpul bollardului din colecția "Elegance
" este realizat din DSP din furnir de stejar, fațadele sunt realizate dintr-o gamă de lemn natural, furnir și MDF, toate suprafețele interioare sunt căptușite cu film. În finisajul mobilierului din colecția "Elegance" producătorul utilizează o tehnologie unică "porii deschiși" - care acoperă manual suprafața smalțului italian și patina, ceea ce ajută la evidențierea modelului unic de stejar natural, adâncimea și relieful fațadelor și, în plus, dau mobilierului efectul îmbătrânirii luminii. 

Vezi indicatii de orientare Mobila italiana in Bucuresti


Suprafața bollardului este protejată suplimentar de un strat de lac care protejează bollardul de impactul asupra mediului, arsurile solare și daunele. Ca un producător de accesorii pentru mobilier alege accesorii italiene Bosetti Marella, pentru echipamente interne este folosit nu mai puțin robust și fiabil fitinguri Hettich (Germania). Soluția non-standard în proiectarea bollardului - forma razei fațadelor - este susținută de o rază streașină și o plinta.

 Tumba "Elegancea" demonstrează apartenența sa la mobilierul clasic italian cu fiecare element decorativ. Cornisa spartă complexă, ale cărei elemente sunt realizate în întregime din matrice de stejar, pilastri și capital, o plinta complexă cu tocuri din lemn, elemente decorative din bronz pe pilastri, modele pe vitralii și mânere de bronz, chei cu perii - fiecare detaliu armonios completează imaginea și o face specială.

Afla cum sa alegi mobila pentru un apartament mic?