Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Amenajari interioare dormitor clasic cu mobila italiana

 Designul dormitorului ar trebui să fie o reflectare a personalității persoanei care este încărcată aici cu energie pentru realizările din timpul zilei. Stilul dormitorului este lumea ta interioară Pasul definitoriu este de a alege stilul dormitorului. 










 Toți pașii următori vor depinde de asta. Și acest lucru nu este cazul atunci când este necesar să se supună orbește tendințelor moderne. Condiția definitorie este confortul absolut, pe care îl veți simți într-un loc în care sufletul și trupul se odihnesc. Stiluri de dormitor în interior sunt atât de diverse încât toată lumea va fi capabil de a alege cele mai bune pentru ei înșiși, pe baza designului general al apartamentului, stilul de viață și caracteristicile de personalitate ale proprietarului casei. 

Un clasic win-win. Acest stil este atemporal, dar economia nu este iertătoare.

Pentru a nu arăta plictisitor sau în mod deliberat, este nevoie de o abordare serioasă a materialelor, selectarea atentă a elementelor decorative, schema de culori nobile. Numai dacă respectați acest echilibru veți obține simbolul eleganței într-o singură cameră. Elemente comune ale stilului clasic în dormitor - linii simple și cea mai mare parte tonuri de lumină, simetrie în plasarea de mobilier și decor, o atingere ușoară de lux, exprimată în alegerea de mobilier scump și lămpi, țesături și accesorii. Stil baroc - pentru cei care în interiorul clasic nu este suficient de lux pentru a sublinia valoarea lor. Lemn valoros și țesături bogate, o abundență de elemente decorative captivante, un pat imens baldachin și culori bogate sunt toate baroce. Ar trebui să se țină seama de faptul că un astfel de interior spectaculos al dormitorului necesită o zonă impresionantă.


 Stil provenan - o alegere de naturi romantice

Aceasta este o nuanță delicată pudră și predominanța țesăturilor naturale simple (în principal in și bumbac) și a altor materiale bune: lemn și viță de vie, metal în detalii din fier forjat. Este o simplitate rurală confortabilă, în cazul în care luxul nu este un loc, dar farmecul francez din abundență. Muzica country este un stil de cunoscători de căldură, simplitate și confort. Predominanța lemnului, tonuri calde, țesături naturale simple, imprimeuri "celulare" și mozaic nu numai că duce la America veche, dar, de asemenea, dă pace. Aici accesoriile cromatradiante sunt nepotrivite, este mai bine să-l înlocuiți cu cupru, alamă sau metale în vârstă. O alternativă adecvată la candelabru, în acest caz, va fi un plafond tesatura, iar pe podea va fi prin modul în care un covor sau mat.

 Accentul frumos al acestui interior este șemineu. 

Stilul high-tech este neobișnuit pentru un dormitor, dar naturile moderne energetice și active nu vor fi de acord cu acest lucru. Mai ales dacă tot apartamentul arată high-tech. Pentru o odihnă completă, o astfel de persoană are nevoie doar de un singur pat - acesta va fi subiectul principal al interiorului. Nici un alt elemente moi și chiar mai decorative, negru, alb și argintiu culori cu unele variații și iluminat cu LED-uri va crea culoarea dorită. Stilul Loft va oferi o combinație de simplitate și creativitate pentru o personalitate creativă modernă. Cu cât există mai multe soluții non-standard, cu atât mai bine. Principalul lucru nu este să se abată de la curs, care implică formarea unui haos ordonat, huligan, dar elegant, similar în locuri cu o cameră de utilitate, dar cu un memento de confort acasă.

 Zidărie în toate manifestările sale, țevi metalice, forme și structuri neașteptate vor înconjura patul - mare și confortabil, fără a împiedica o odihnă completă. Minimalismul nu este un stil atât de simplu pe cât pare. Pentru a face un dormitor, astfel încât să nu fie de prisos și, în același timp, a existat tot ce ai nevoie - un simplu și, în același timp, dificil. Soluția sa va necesita prezența mobilierului încorporat, forme geometrice stricte și suprafețe netede, modele simple, inclusiv paturi. Aceasta este o opțiune nu numai pentru oamenii pedant și ascetic și adversarii de tot felul de excese, dar, de asemenea, pentru cei care trebuie să economisească spațiu în interior.

 Stilul oriental va f Motive japoneză, chineză, coreeană dau o mulții apreciat de aderenții culturilor orientale.me de spațiu pentru imaginație. Abordarea minimalist la prezența mobilierului și forma sa, în acest caz, se va dilua poufs, perne și alte gizmos decorative cu accente și culori corespunzătoare aroma națională aleasă. Sau poate veți alege alte idei aproape în spirit pentru dormitor: scandinav, indian, etc Paleta personajului tău Alegerea schemei de culori depinde în mare măsură de stil, dar aici sunt opțiuni posibile în funcție de percepția personală. Psihologia culorii nu a fost eliminată, iar atunci când alegeți materiale pentru finisare, trebuie să înțelegeți dacă vă puteți relaxa complet într-un astfel de mediu, dacă doriți să schimbați interiorul în câteva zile.

 De exemplu, maro, în ciuda capacității sale de încălzire și a cererii generale, în cantități mari este capabil de a provoca melancolie, astfel încât necesită completări mai luminoase. Violet în doze mari acționează deprimant, dar în combinație cRelaxarea completă oferă verde, în special tonuri de lumină, și albastru. Roșu și portocaliu au exact efectul opus. Galben este culoarea bucuriei, și va fi util pentru cei care au nevoie de o taxă de energie pozitivă în dimineața. Tonurile neutre de lumină sau pastel sunt considerate optime pentru dormitor. Fanii de culori luminoase sunt recomandate versiunile lor dezactivate. Puteți aduce revitalizarea interiorului ușor, dacă se dorește, cu ajutorul textilelor, pernelor și lenjeriei de pat, elemente de decor sau plante de apartament. 

Cu toate acestea, cu alegerea vegetației vii trebuie să fie atent. Unele specii, ar fi ferigile, emit dioxid de carbon pe timp de noapte, iar unele specii de palmieri pot fi hrănite de energia umană în detrimentul bunăstării lor. Spațiu de relaxare Pentru a aduce o parte de originalitate, chiar și într-o cameră normală ajuta ideile moderne de zonare. Cel mai adesea, zona în care se află patul este evidențiată. Cu toate acestea, accentul poate fi făcut pe alte colțuri ale dormitorului. Pentru a face acest lucru, combinațiile originale de tapet, ipsos și alte materiale de finisare și elemente decorative, în funcție de stilul ales, precum și defalcarea plafonului cu gips carton și coloranți variabili, podea - cu ajutorul catwalks, covoare și diferite tipuri de acoperiri. 

De o mare importanță în această chestiune este iluminarea, precum și selecția de textile: porter, ecran, baldachin, etc. În unele cazuri, pentru a aloca o zonă de atenție deosebită, și, în același timp, pentru a diversifica geometria nise de ajutor cameră. au alte neutre, nuanțe va fi magnific. Textile Porters, perdele, perdele, draperii, cuverturi de pat, perne și pliuri, în plus față de funcția practică, transporta, de asemenea, o estetică puternică. Alegerea lor nu este mai puțin importantă decât alegerea materialelor de finisare pereți, tavane și podele. 

Singura diferență este că este mai ușor să înlocuiți elemente textile, vă permite să schimbați periodic anturajul dormitorului fără prea mult efort și costuri, mai ales dacă fundalul principal se bazează pe o gamă neutră. Există, de asemenea, o serie de modele. De exemplu, imagini de fundal cu model necesită un supliment de țesut monocrom. În schimb, pereții netezi monocrom va fi cel mai de succes pentru a completa ornamentul luminos al produselor din material textil. 

O opțiune interesantă este același tapet și ornament portar. În acest caz, este mai bine dacă imprimarea va fi mică. Paturile de pe pat în tonul pereților - o mișcare care permite extinderea vizuală a camerei. Textura țesăturilor va sublinia stilul ales. Astfel, țesăturile zburătoare ușoare ar trebui să fie preferate atunci când vine vorba, de exemplu, unui boudoir romantic pentru femei; mătase costisitoare și catifea în cazul clasicilor sau barocului; Țesături simple netede pentru minimalism sau hi-tech; lână sau cornee pentru țară, etc. 

Fiecare lucru are locul lui. În cazul în care fengshui este o parte din viata ta, întrebarea să furnizeze dormitor, cel mai probabil, nu va apărea. Cu toate acestea, să nu se îngropa în filosofia de Est și să ia în considerare modul în care din punct de vedere al designului modern este mai mult succes pentru a plasa obiecte de interior în spațiul de camera de odihnă. Patul este actorul principal în această piesă. Acesta trebuie să îndeplinească toate cerințele de confort și siguranță, inclusiv de mediu. Pentru a face acest lucru, mobilierul dormitor este mai bine pentru a alege din materiale naturale. 

Cea mai bună soluție modernă ar fi să mutați patul departe de perete la cel puțin 70 cm distanță, mai ales dacă este un pat dublu. Numai tăblia ar trebui să vină în contact cu peretele. Această locație va crește vizual suprafața chiar și a unei camere mici. Pentru a oferi confort, acesta nu ar trebui să fie plasat în fața ușii din față și reflectat în oglindă. Alte piese de mobilier - mese și fotolii, poufs și dulapuri, canapele și dulapuri - ar trebui să joace la ceasul primei viori. 

Desigur, dacă cumpărați un set cu cască, nu va exista o astfel de problemă. Dar, în cazul în care mobilierul este selectat bucată cu bucată, aceasta va necesita atenție, pe baza stilului și schema de culori a patului și anturajul comun al dormitorului. Cu toate acestea, contrastul poate fi adecvat în cazul zonei camerei. Pentru a salva zona va ajuta agățat noptiere și rafturi. Această soluție va da luminozitate suplimentară interiorului. 


Masa de toaletă este important să se plaseze perpendicular pe fereastră pentru o lumină optimă. În același scop, dulapuri pentru haine sunt instalate în fața ferestrei sau pe partea laterală a acesteia. În cazul în care este important pentru tine de a aranja o zonă de lucru în dormitor, este mai bine să-l protejeze de camera principală cu un ecran, rack sau portar. La urma urmei, indiferent cât de activ stilul tău de viață te conduce, este important să aibă un colț în casa ta pentru o odihnă completă.