Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Ce trebuie sa stii atunci cand alegi mobilier italian de brand

 Astăzi vom vorbi despre cum să distingem mobilierul italian real de o copie, ce să căutăm și cum să descoperim un vânzător care nu este importator oficial pe un anume brand din Italia.




De ce sa alegi mobila originala italiana?

Chiar la începutul călătoriei sale spre îmbunătățirea locuințelor, propunerile fabricilor chineze par destul de atractive, deoarece pentru același preț, în loc de o canapea, vânzătorul promite un living întreg. Pare tentant, dar ce se află în spatele prețului scăzut? Să ne dăm seama.


Sunt realizate de cei mai renumiti designeri

Cea mai mare parte a valorii unui mobilier italian pentru living provine din finisaje premium. Cu toate acestea, această circumstanță în sine nu este o trăsătură distinctivă. Materialele de lux pot fi folosite și pentru a crea replici, ceea ce este adesea cazul mobilierului clasic. Diferența constă în experiența procesării materialelor și în criteriile de alegere a materiilor prime de la producători . Cu greu veți observa diferențe în calitatea prelucrării lemnului sau a pansamentului din piele în fotografie, cu toate acestea, în realitate, acesta poate fi un defect vizibil semnificativ. În acest caz, nu numai aspectul suferă, ci și durabilitatea mobilierului.

Calitatea materialelor din care sunt fabricate

Numai un specialist profesionist poate trage o concluzie cu privire la calitatea materialelor utilizate. Dar există câteva secrete. Fii atent mai întâi la mirosul de lemn. Mobilierul italian nou, pentru prima dată, continuă să miroasă a lemn proaspăt, în timp ce mobilierul fals poate avea un miros chimic neplăcut care nu dispare în timp. În plus, falsificatorii se zgârcesc adesea la tăierea zonelor interioare sau a detaliilor ascunse. Inspectați cu atenție sertarele și sertarele, spatele mesei și scaunele înainte de a cumpăra - dacă aveți în față un fals, veți vedea materiale mai ieftine, cusături inegale și alte defecte.

Vizitati salonul de mobila de la Milano

Diferența constă în mentalitatea producătorilor.

 Italia a fost un trendetter în moda mobilierului de mulți ani: la Milano are loc principalul eveniment pentru producătorii și designerii de mobilă din întreaga lume - Salone del Mobile . Producătorii se străduiesc să creeze condiții flexibile pentru clienți, menținând în același timp identitatea corporativă și calitatea înaltă. Într-o situație cu falsuri, totul este diferit - obiectivul principal al unei astfel de producții este de a obține profit maxim într-un timp scurt.

Importatori oficiali de mobila italiana

Cea mai vizibilă este diferența dintre mobilierul italian contemporan și falsurile din China (nu trebuie confundat cu mobilierul de designer din China). Acordați atenție simetriei părților care se blochează și prezenței golurilor. Acest lucru este fundamental important pentru articolele cu un model de lemn vizibil, cum ar fi o masă sau bufet . Aveți grijă - un model divergent poate distruge cu ușurință impresia generală a mobilierului.

Branduri italiene de mobilier

Este nevoie de mărci italiene de la unu la trei ani pentru a dezvolta o colecție completă de mobilier. Designeri și dulgheri proprii sunt implicați în lucrare, uneori sunt invitați maeștri recunoscuți. Fiecare model trece prin etapele de desen, model tehnic și testare. Un meșter italian are nevoie de mai mult de patru luni pentru a perfecționa firul singur. Producția ieftină nu are timp pentru o etapă atât de lungă, care cu siguranță își are consecințele.

Pune pret pe calitate nu pe costuri mici de achizitie

Este destul de simplu să creezi iluzia asemănării externe atunci când vine vorba de o fotografie dintr-un catalog sau de pe un site web, dar mobilierul real este o altă problemă. Replicile mobilierului modern suferă cel mai adesea de proporții, ceea ce schimbă complet percepția. Ceea ce este important nu este o diferență specifică, ci combinația lor. 


Descopera si colectia: Mobilier dormitor stil clasic

Deci, diferențele în grosimea blatului, unghiul teșitului, culoarea bazei metalice, absența sigiliilor pe picioare transformă un produs elegant într-o asemănare incomodă. În clasic, detaliile sunt cel mai adesea afectate. Sculptura ornamentată își pierde detaliile și rugozitatea inerente artizanatului. Vopseaua este utilizată pentru a acoperi firele de pe falsuri, dar nu și pe folie. lucrul cu acesta este mult mai dificil.

Pretul corect pentru mobila italiana

Un criteriu important în jurul căruia planează multe mituri. Există economii reale? Întotdeauna va fi mai ieftin să cumpărați o copie decât originalul din Italia, dar merită să ne amintim că exemplarele diferă și prin calitate. Deci, un fals bun, ca să spunem așa, va costa cu doar 20-30% mai puțin decât prototipul. Adăugăm lipsa de service post-garanție, obscuritate completă pentru respectarea standardelor de mediu, durata de viață redusă și defecte minore. Merită această economie de bani? Tu decizi.

Mobilier dormitor italian

Dacă vorbim despre mobilier personalizat, nu vă lăsați prea mult să verificați prețurile pentru articolele necesare de la reprezentanții oficiali înainte de a cumpăra. În funcție de condițiile încheiate, prețul poate varia de la 5 la 20%. De exemplu, prețul pentru un dormitor complet echipat pentru mărci de top începe de la 20.000 EUR fără reduceri. Dacă mobilierul selectat costă jumătate din prețul mediu de piață, ar trebui să fii în gardă.


Cum să vă protejați atunci când alegeți mobilier de marcă

Alegerea furnizorilor de încredere este poate una dintre regulile de bază care vă vor proteja de cumpărarea de mobilier de calitate scăzută. În plus, este dificil pentru cumpărător să înțeleagă imediat toate complexitățile producției de mobilă. Deci o ușoară asimetrie, acoperirea parțială a vopselei cu elemente decorative, diferite bucle în pictură nu sunt defecte! Dimpotrivă, astfel de detalii demonstrează doar că mobilierul este creat de mâinile unui maestru și că un alt astfel de mobilier nu poate exista nicăieri în lume. 

Dormitoare clasice italiene

Puteți vizita zeci de saloane, puteți petrece zile studiind literatura specială și un sortiment de fabrici sau ne puteți contacta pentru sfaturi... Designerii și consultanții profesioniști vă vor ajuta să selectați rapid și precis mobilierul în funcție de dorințele dumneavoastră. Vor vorbi sincer despre avantajele și dezavantajele soluțiilor de interior specifice, promoțiile actuale și noutățile. Puteți fi complet încrezător în alegerea dvs. și în calitatea mobilierului pe care îl cumpărați sub marca „made in Italy”.