Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Cum să alegi un mobilier de lux pentru casa ta

O locuință scumpă bună implică o renovare la nivel european și mobilier de lux. Problema cazării este importantă pentru mulți oameni. Apartamentele de lux necesită piese de mobilier de calitate adecvată. Dar ce să cauți atunci când alegi o cască? Stilul ca criteriu important de selecție Înainte de a cumpăra mobilier, ar trebui mai întâi să decideți stilul acestuia. 



Producătorii oferă articole pentru toate gusturile și într-o varietate de stiluri: clasic, art deco, baroc, rococo, modern, provence, mansardă, minimalism, hi-tech și altele. Atunci când alegeți, ar trebui să vă concentrați asupra:  Dormitoare Moderne de la Nobili Interior Design 

 IMPORTANT: Unele stiluri sunt adecvate pentru a fi utilizate numai în apartamente și case mari. Iar cele moderne, la rândul lor, se vor potrivi perfect chiar și în apartamentele mici. Totul ar trebui să fie cu măsură Pentru a ieși cumva în evidență sau a vă sublinia statutul înalt, nu este necesar să forțați toate camerele cu mobilier de elită, forțând chiar și un pasaj. Da, unele design-uri interioare implică mobilier luxos.

 Cu toate acestea, există întotdeauna riscul de a copleși spațiul făcând dormitorul, sala de mese, creșa sau alte camere să arate urât. Este mai bine să cumpărați niște articole scumpe și cu adevărat necesare, care să arate elegant și să devină un adevărat decor al casei decât să aranjați o grămadă de mobilier inutil și inadecvat. Mobila clasica Living de Lux de la Mobila Italia Nobili Design 

 Tapițerie de mobilier tapițat de lux Tapițeria de înaltă calitate este principalul criteriu atunci când alegeți mobilier tapițat de lux. Este bine dacă țesătura folosită pentru tapițerie este aceeași pe ambele părți. Un indicator important al  de calitate este că capsele, firele și alte elemente de fixare nu sunt vizibile. 

 SFAT: Pentru a împiedica murdărirea și uzarea rapidă a tapițeriei, folosiți un înveliș special din material pentru mobilier. Poate fi ușor îndepărtat și spălat, dacă este necesar. Principalul punct de referință este confortul Atunci când cumpărați mobilier de lux, evaluați-l în primul rând în funcție de un criteriu atât de important precum confortul. 


Dacă aceasta este o canapea, atunci nu ar trebui să fie doar un decor și un element central al camerei de zi, ci și un obiect pe care să vă puteți așeza și să vă distrați bine cu familia sau prietenii. De asemenea, ar trebui să acordați atenție condițiilor suplimentare de confort - posibilitatea de a regla picioarele, un spătar reglabil, cotiere confortabile, un compartiment de depozitare și multe altele.

Surse de inspiratie; Website