Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Fabrici italiene pentru producția de mobilier exclusivist

Orice persoană dorește să trăiască confortabil și, pentru aceasta, este necesar să se acorde atenție amenajării interiorului în casa sau apartamentul său. Mobilierul joacă un rol major în designul interior. Mobilierul trebuie să fie de înaltă calitate, confortabil și frumos. Mobilierul italian exclusiv este cel mai potrivit pentru aceste criterii.



 Italia este liderul mondial în mobilier de lux și piese individuale de mobilier pentru spații rezidențiale și nerezidențiale. Secretele producției de mobilă din Italia au fost transmise de la un maestru tâmplar la altul de mulți ani. Tehnicile se îmbunătățesc, aparatele cele mai moderne apar în fabrici, dar în același timp munca manuală continuă să fie utilizată în mod activ. Amenajari la cheie de la Nobili Interior Design 

 Avantajele mobilierului italian exclusiv Fabricat din cele mai fine materiale. Majoritatea mobilierului este realizat din lemn natural valoros, care este achiziționat de la ferme implicate în refacerea pădurilor. Lemnul este atent selectat, uscat și tratat cu lacuri și impregnări pe bază de apă. Respectarea și siguranța mediului. Mobilierul fabricat în Italia nu emite substanțe nocive și mirosuri neplăcute. 


 O gamă largă de produse pentru spații rezidențiale și nerezidențiale. Puteți găsi mobilier în orice stil: clasic, minimalism, high-tech, Provence, stil scandinav, mansardă, rococo, baroc, Art Deco și altele. Design original. Marii producători italieni dedică mult timp și atenție dezvoltării unor modele interesante și unice. Echipe întregi de artiști, ingineri, arhitecți și designeri talentați lucrează la asta. Fiabilitate și durabilitate.

 Produsele sunt durabile, rezistente la diferite influențe negative și au o durată lungă de viață (mai mult de 50 de ani). Calitate ridicată a construcției. Cele mai fiabile fitinguri sunt utilizate la fabricare și există un control al calității în mai multe etape pe toată durata producției. Chiar și un defect minor, care este aproape imperceptibil, este un motiv pentru refacerea articolului. 

 Ce producător ar trebui să alegeți? Există mii de producători de mobilă în Italia: de la mici întreprinderi familiale până la companii uriașe cunoscute în întreaga lume. Dintre toate fabricile, se pot distinge următoarele: Flexform. Una dintre cele mai mari fabrici de mobilier din Italia, fondată în 1959. Dar rădăcinile mărcii datează chiar de la începutul secolului al XX-lea, când familia Galimberti a început să fabrice mobilier personalizat. Mobila baie moderna de la Mobila Italia Nobili Design 

Astăzi, acest producător este renumit în primul rând pentru mobilierul său tapițat excelent. Se distinge printr-un grad ridicat de confort, comoditate și design unic. Dolfi. O fabrică italiană cu reputație mondială, care oferă soluții interesante pentru mobilarea unui interior în stil clasic. 

Mobilierul acestui brand poate fi găsit în cele mai luxoase case din întreaga lume. Compania a fost fondată în 1965 și, datorită adoptării deciziilor de management corecte și a meșterilor talentați, deja în 1980 compania a intrat la nivel mondial. Alchimia. Producător de mobilier neobișnuit și elemente decorative originale. În 1977, această companie a fost fondată de un celebru artist italian care a dorit să creeze nu numai articole de interior confortabile, ci și incredibil de frumoase. 

Astăzi, marca Alchymia este cunoscută drept unul dintre cei mai buni producători de mobilier neobișnuit pentru interioare de lux. Zanaboni. Producător de mobilier italian de lux în stil clasic. Produsele fabricii sunt decorate cu materiale sculptate manual și scumpe. În ciuda producției moderne, compania folosește în mod activ munca manuală. În special, meșterii prelucrează lemnul și decorează obiectele numai manual. 


 Jumbo. Fabrica a fost fondată abia în 1985, dar destul de repede a reușit să intre pe piața mondială și să câștige faimă în multe țări. Produsele companiei câștigă în mod regulat premii la diferite expoziții. Fiecare colecție este creată de un personal format din designeri, arhitecți, ingineri și dulgheri experimentați și talentați, care aderă la lunga tradiție a meșterilor italieni. 

 Mobilierul italian Elite poate fi achiziționat de pe site-ul MyArredo. Iată produsele a sute de producători italieni de mobilă, care pot fi comandate la cele mai mici prețuri prin furnizori de încredere.

Surse : Website