Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Alege mobilier pentru dining italian - Vitrina sufragerie stil clasic

Ai decis că stilul modern este alegerea cea mai bună atunci când vine vorba despre amenajarea zonei tale de dining?

 Perfect, este timpul să treci la treabă și să achiziționezi acele piese de mobilier italian care să transforme acel spațiu anost într-un spațiu destinat diningului modern, care să devină rapid locul preferat al familiei tale. De aceea, oricât ar părea de ciudat, nu uita că ai nevoie și de o vitrină. Nu-ți face griji, vom detalia imediat și vei înțelege de ce este nevoie de ea.






Ce înseamnă dining modern?

O cameră de dining modernă este caracterizată de piese de mobilier minimalist, funcționalitate și finisaje simple. Mobilierul nu trebuie să fie prea încărcat, și nici o cromatică prea puternică nu este indicată în acest caz. Riști să ”obosești ochiul”, cum se spune, și exact aceasta nu era intenția ta.

Diningul este spațiul în care socializezi cu familia sau prietenii – dacă ești genul care adoră să se întâlnească ”la un pahar de vorbă”, unde urmărești programul la televizor, sau unde citești cartea preferată. Și atunci, dacă tot spuneam de faptul că nu trebuie să aglomerezi spațiul, ce rost mai are vitrina? Încă puțină răbdare, și vezi cu ochii minții ceea ce îți propunem noi.

Dining sau sufragerie moderna?

Da, sunt termeni ”pretențioși”, și cel mai adesea confundați. Pentru a-ți explica mai bine, gândește-te că sufrageria de odinioară s-a transformat în dining, iar spațiul rezervat relaxării și socializării este livingul sau camera de zi. În niciun caz cele două nu trebuie amenajate ”la grămadă”, ci trebuie strict delimitate. De aceea, într-un living modern, acel ”nu știu ce” va fi dat de piesele de mobilier.

Vitrina pentru dining atrage toate privirile

Zona de dining din sufragerie trebuie să mai conțină, de regulă, pe lângă masa și scaunele care nu pot lipsi, un spațiu de depozitare unde poți păstra, de exemplu, vesela de calitate sau sticlele de vin. De regulă este o piesă de mobilier cu un dublu scop, atât decorativ, cât și funcțional, dar este de neînlocuit în zona de dining.

Evident, vrei ceva de calitate, care să atragă toate privirile și care să completeze frumos designul camerei. Atunci îți recomandăm să studiezi oferta de vitrine de la Mobila Italia Nobili Design. Vei descoperi o piesă de mobilier specială, care te va cuceri, și pe care ți-o vei dori în casa ta.

Tipuri de vitrine pentru dining

Există mai multe tipuri de vitrine, rămâne doar ca tu să te hotărăști pe care ți-o dorești, și mai ales care este cea care se potrivește cel mai bine interiorului tău. Noi doar vom încerca să îți face alegerea mai ușoară.

Corpuri de mobilier soldat sau coloană

Este acea vitrină verticală, un spațiu îngust și înalt, împărțit pe mai multe rafturi. Este prevăzută cu o singură ușă, de lemn sau de sticlă, iar în partea de jos are de regulă multe sertare. Dacă nu ai prea mult pațiu la dispoziție, este vitrina perfectă.

Cum asortam o vitrina suspendată?

O altă variantă demnă de luat în seamă este și vitrina suspendată, are avantajul că nu îți ocupă din spațiul rezervat altor obiecte de mobilier. Excelent spațiu de depozitare, această vitrină este preferată de mulți deoarece este formată din mai multe etaje așezate unul peste altul. Se integrează perfect oricărui stil în care este amenajată camera, așa că ai putea să o iei și tu în calcul.

Citeste si articolul: Tipuri de coltare pentru Living

Descopera seturile de vitrine dining

Atunci când zona de dining este aceeași cu sufrageria, multă lume încă mai preferă seturile de vitrine. De regulă, în partea inferioară aceste seturi sunt prevăzute cu o comodă pe care poți amplasa un televizor sau un laptop-ul, și în plus, au o mulțime de spații de depozitare pe care tu îți poți amplasa toate obiectele decorative pe care le-ai colecționat. Sunt o variantă elegantă, care se potrivesc de minune într-un living spațios.

Amenajari interioare dining modern 

Te poate interesa si articolul: Canapele italiene pentru living