Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Mobilier baie stil clasic - Alege mobila Italia de Lux

O baie de lux, chiar la tine acasă

Oricine recunoaște o baie de lux de la prima vedere, cum se spune. Decorul neobișnuit, materialele de calitate și scumpe folosite, un design aparte. Și, pentru că majoritatea dintre noi locuiesc la bloc, visul de a avea o baie de lux pare imposibil de realizat. Total greșit, ne spun specialiștii in amenajari interioare, care ne dau și câteva idei despre cum am putea să ne vedem visul transformat în realitate.




Creează iluzia de spațiu

Primul pas pentru o baie de lux este să creezi iluzia vizuală de spațiu. De aceea, dacă este posibil, încearcă să aduci cât mai mult lumina naturală în această încăpere. Dacă ai posibilitatea să ai o fereastră mare, atunci, așa să fie.

Un alt artificiu care contribuie la iluzia de spațiu sunt pereții de marmură. Dacă este o investiție prea mare pentru bugetul familiei, atunci o soluție mai ieftină, dar de mare efect, sunt tapetele în relief cu imitație de piatră și care contrastează cu detaliile cromate și decorul plin de strălucire.

O baie clasica cu multa lumină

Iluminatul este foarte important atunci când îți dorești ca baia ta să fie una de lux. Poți recurge la iluminatul puternic, care va inunda cada cu lumină, iar efectul obținut va fi unul spectaculos. Dar, de asemenea, poți aduce luxul mai aproape și printr-o iluminare direcțională întunecată, care va oferi același efect.

Mobilier de baie clasic italian

Când vrei o baie de lux, atunci mobilierul pentru ea trebuie să fie de calitate. Dacă ne permiți o sugestie, alege Mobila Italia Nobili Design atunci când vine vorba despre amenajarea camerei tale de baie, și atunci, de fiecare dată când vei intra aici, te vei simți ca într-un film. Nu doar calitatea pieselor de mobilier, ci și design-ul lor, finisajele, detaliile, toate sunt într-o armonie perfectă, încât este imposibil să nu ai parte de o baie de lux chiar la tine acasă.

Materiale naturale, texturi și culori

O îmbinare perfectă între materiale naturale, texturi și culori, este uneori tot ce ai nevoie pentru a oferi un plus de stil camerei tale. Și nu este vorba despre o combinație cu care nu poți da greș din punct de vedere estetic, este una care nu se va demoda niciodată.

Aspect cu design original

Atunci când vine vorba despre amenajarea unei camere de baie, majoritatea oamenilor consideră că nu prea ai cum să îți lași imaginația să devină realitate pentru că spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este unul chiar atât de generos. Da, este adevărat, dar totuși poți scoate din anonimat sau anost un spațiu cu mici detalii care fac diferența. Astfel, tot ceea ce nu se găsește de obicei în interiorul băii, dar pe care tu îl amplasezi acolo, va ajuta să îi ofere acestui spațiu un look aparte. Ce zici de niște scări, sau o cadă de lemn?

Accesoriile fac diferența

Dacă vrei cu adevărat ca baia ta să fie una originală, iar spațiul acesteia să fie unul plin de personalitate, atunci trebuie să știi că accesoriile fac diferența. Alegerea corectă a acestora dau o altă înfățișare spațiului. Uite doar câteva exemple: un perete de sticlă, décor de piatră, perdele grele. Nu sunt deloc greu de integrat în spațiul disponibil, iar rezultatul final va fi unul mai mult decât spectaculos.

Ferestre de tavan in baia de la mansarda

O baie de lux poate fi sugerată și cu ajutorul unui truc simplu, în special dacă avem de a face cu o cameră la ultimul etaj sau la mansardă. Este vorba despre ferestrele de tavan, cu ajutorul cărora camera va fi pur și simplu inundată în lumina puternică a soarelui, iar interiorul va părea dintr-o dată mai spațios, elegant și luxos.

Ei, ce părere ai de sugestiile noastre? Pot fie le aplicate și în cazul tău, astfel încât să îți vezi visul cu ochii, o baie de lux chiar la tine acasă?