Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Afla care sunt Tendințele în Designul de Mobilier pentru Casa ta

 Designul mobilierului este de obicei în continuă schimbare. În timp ce apar noi materiale, tehnici de producție și tendințe de design și stil, mobilierul urmează exemplul. Asociat cu bineînțeles, există întotdeauna o oarecare consecvență folosind tiparele anterioare, dar iată tendințele pe care le vom vedea în curând în showroom-uri și case private.

Afla care sunt Tendințele în Designul de Mobilier pentru Casa ta


Ecologic și Ergonomic


La fel ca multe categorii, mobilierul caută să fie ecologic în materialele folosite și în procesul de fabricație specific. În plus, în timp ce mobilierul verde a fost aproape de ceva timp, cineva a dobândit să caute acest lucru și aceasta a fost adesea chiar mai scumpă decât piesele proiectate în mod similar. Prin urmare, acest tip nu mai este cazul, deoarece sursele de materiale care sunt de obicei durabile și procesele de dezvoltare care vor fi mai puțin dăunătoare mediului încep să fie mai economice. Dacă punerea mobilierului de suprafață este interesant, căutați etichete care să indice că piesa anume a fost construită într-un mod ecologic.

Afla care sunt Tendințele în Designul de Mobilier pentru Casa ta


Solutii pentru Amprente mai mici


Amploarea caselor a crescut considerabil în ultimii ani, dar există o tendință contrară către locuințele mici. Această mișcare a fost condusă de piese de bună calitate, care pot fi foarte funcționale, dar elegante ca dimensiuni. Bătălia de a proiecta puțin a fost preluată de un nou val de designeri, în special în Europa și Asia, unde zonele de locuit au rămas mai modeste.


Mobilier de tip Multifuncțional


În conformitate cu ideea de impact mai mic, mobilierul care servește atât o nouă funcție primară, cât și o funcție suplimentară continuă să crească pe tot parcursul cererii. Aceasta este cu siguranță nu doar o idee nou-nouță (gândiți-vă la canapeaua extensibilă), dar pare să devină un accent reînnoit pe performanță și practic. Numeroși designeri au folosit această problemă și o văd ca pe un tip de puzzle care trebuie rezolvat. Multe dintre piesele de obicei nu ajută pur și simplu scopuri tradiționale, ci sunt complementare folosind inovația tehnologică care devine o componentă integrală a vieții. Mulți designeri determină modalități unice de a se asigura că tehnologia va fi compatibilă cu mobilierul, cum ar fi scaunele cu prize pentru dispozitive electrice, în plus față de colțuri pentru a stoca în siguranță și în siguranță pastilele electronice și cititoarele electronice.


Website mobilier de design pentru Living


Nu numai că mobilierul trebuie să se adapteze la utilizarea de către noi a tehnologiei, dar tendința este de a putea încorpora tehnologia direct în piesa de mobilier în sine. Acest specific din nou, cu siguranță, nu este neapărat o idee nouă, oricine de peste 40 de ani sau poate că își amintește atât de probabil de dulapurile TV construite pentru a semăna cu o nouă credenza și, desigur, în decenii mult mai recente, biroul computerului. Cea mai recentă mișcare este de a încorpora mai bine inovația tehnologică în locuri mai puțin clare, cum ar fi dormitorul matrimonial, sufrageria și piese de bucătărie.


Design și stil la nivel international


Stilurile de mobilier au dispărut din cauza locurilor în care o anumită țară sau zone estetice ies în prim-plan, cum ar fi piesele lăcuite din Danemarca modernă sau, poate, asiatică. 

În prezent, de obicei, evoluțiile din trecut au avut tendința de omogenitate într-o piesă, în care acum componente de diferite naționalități sunt amestecate conform prezentarii de pe Mobila Italia Nobili Design. Ideile sunt de a lua cele mai eficiente elemente din fiecare și de a se combina perfect într-un aspect consistent.