Modele noi

Mobilier dormitor in stil clasic italian

Cauti canapele moderne pentru living ? Alege canapele italiene de lux

Există multe piese de mobilier italian de care nu te poți lipsi atunci când vine vorba despre amenajarea unei locuințe. Una dintre acestea este și canapeaua, de aceea alegerea ei nu trebuie făcută pe principiul ”merge și așa”. Atunci când vine vorba despre o canapea pentru living, trebuie să fii foarte atent la ce anume cumperi, pentru că este locul perfect de a te relaxa după o zi grea, unde poți savura o ceașcă de cafea alături de prieteni, sau poți urmări chiar și programul TV.





O canapea pentru un living mare!

Atunci când te numeri printre norocoșii care au la dispoziție un living mare, alegerea canapelei nu este chiar atât de dificilă. Specialiștii în amenajări interioare sunt de părere că un colțar modular sau un set format dintr-o canapea pentru trei persoane, sau eventual o canapea pentru două persoane și unul sau două fotolii. Efectul vizual obținut va fi unul cu adevărat aparte, ca să nu mai vorbim și de faptul că ai reușit să îmbini în mod perfect utilul, confortul și bunul gust!

Living mic? Nicio problemă!

Pentru că nu toți avem un living spațios, atunci putem recurge la unele trucuri pentru a mai masca un pic acest inconvenient. O canapea pentru un living mic nu este deloc o alegere greșită, doar trebuie să știi cum ”jonglezi” cu spațiul. O astfel de piesă de mobilier, în trei locuri, este alegerea perfectă, iar pentru un plus de stil, dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție ți-o permite, mai poți complete cu un taburet sau un fotoliu în același ton.

Trucuri de la specialiști

Cei care se pricep cu adevărat la design interior Bucuresti, susțin că sunt mai multe ”artificii” prin care poți face ca livingul tău să pară mult mai mare decât în realitate, iar canapeaua nu este exclusă din ecuație. Poți alege o canapea compactă pentru un living mic, dar nu uita să fii atent/ă și la brațe. Dacă îți îndrepți atenția către una cu brațe voluminoase, nu faci decât să ocupi inutil mult spațiu, fără ca decizia ta să îți aducă mai mult confort.

Canapeaua, ca zonă de delimitare

Majoritatea dintre noi adorăm acea senzație pe care ți-o dă un living open-space. De aceea, încearcă să ieși puțin din zona ta de confort atunci când vine vorba despre amenajările interioare, și alege să amplasezi canapeaua ca pe o zonă de delimitare între spațiul destinat relaxării și cel rezervat pentru luat masa. Dacă îți place ideea, reține doar că în acest caz spătarul canapelei trebuie lucrat cât mai frumos, pentru a obține și un aspect frumos al încăperii.

Un set care schimbă la față întreaga cameră!

Dacă ești genul care adoră lucrurile de calitate, dar iubești să stai la o ceașcă de cafea cu prietenii, atunci îți facem o sugestie. Un set frumos de la Nobili Design, care cuprinde o canapea, fotolii și o măsuță de cafea. Calitatea pieselor care compun setul este una superioară, iar canapeaua și fotoliile sunt unele aparte. Au spatele înalt, cu ramă din lemn, tapițeria este lucrată cu atenție. Măsuța de cafea completează perfect această imagine, iar aplicațiile, detaliile și finisajele sunt sculptate manual. Un set deosebit, în stil clasic italian, chiar la tine acasă!

Materialul potrivit pentru canapea!

Materialul cu care este acoperită canapeaua are o mare importanță. Mulți le preferă pe cele sintetice, deoarece sunt mai ușor de curățat, în timp ce alții preferă stilul elegant, și adoră senzația pe care o oferă pielea naturala de calitate.

Există o mulțime de variante atunci când vine vorba să alegi o canapea pentru living. Decizia îți aparține, pentru că tu știi cel mai bine ce ți se potrivește pentru spațiul pe care îl ai la dispoziție!

Citeste si articolul: Descopera canapele italiene pentru living - Canapea din piele naturala